Automatizált kurzus platform hazai tudásvállalkozókra szabva

– Dallos Zoltán ajánlásával –

Infotermékeket értékesítenél online?

🧠 Olyan tudással rendelkezel, amire másoknak is szüksége van.

⏲️ Ugyanakkor Te is tudod, hogy nem lehetsz ott személyesen mindegyiküknek – minden idődet és energiádat felőrölné, ha így tennél.

❓ Mégis hogyan juthatsz el akkor hozzájuk?

💬 Online infotermékekkel, amik megsokszorozzák a befektetett munkád hatékonyságát, például:

E

videós kurzusokkal

E

tréningekkel

E

webinárokkal

E

e-bookokkal

E

tudáspróbákkal

…de milyen platformon tudod mindezeket feltölteni és értékesíteni úgy, hogy a vásárlói és hallgatói élmény csak még tovább erősítse a beléd fektetett bizalmat?

Eltántoríthatatlan típus vagy, és már meg is hoztad a döntésedet a megrendeléssel kapcsolatban?

Nem várakoztatunk meg.

Az alábbi gombra kattintva azonnal a megrendelő űrlaphoz navigálhatsz!

Pár nap alatt lehet működő e-learning rendszered, programozói tudás nélkül

A TudásPiac nem egy gyűjtőoldal kurzusok számára, hanem az infobizniszedhez fűződő terveid megvalósításának otthont adó, folyamatosan naprakészen tartott keretrendszer. Mit jelent ez?

E

Saját videós platformod lehet az általad választott domain névvel, a logóddal és a saját tartalmaiddal.

E

A rendszeredben kizárólag az általad meghatározott tartalmak jelenhetnek meg, Te vagy az admin.

E

A teljes kontroll a Te kezedben van, és a pénz is a Te számládra érkezik meg, rajtunk nem folyik keresztül.

E

Időbeli és földrajzi korlátok nélkül érheted el és taníthatod a követőidet, használjanak akár számítógépet, akár telefont.

E

Az automatizmusok helyetted is dolgoznak éjjel-nappal: a hozzáférések kezelése és a számlázás többé nem kell, hogy manuális feladat legyen.

Nem kell hozzá informatikusnak lenned, sem programozót felfogadnod

Egyedi fejlesztésű kurzus oldalt készíteni (vagy készíttetni) olyan kezdeti kiadás, amit sok vállalkozó nem engedhet meg magának az induláskor. Az „egyszer kell csak rá költeni” megtévesztő ígérete mégis sokakat ebbe az irányba visz el.

Valószínűleg a Te fejedben is megfordult ennek a lehetősége.

Miben különbözik egy saját fejlesztésű weboldaltól a TudásPiac?

E

Nem kell hozzá külön webtárhely.

E

Nem kell hozzá bővítményeket vásárolnod és telepítened.

E

Nem kell külön videós szolgáltatásra előfizetned.

E

Nem kell angol nyelvű ügyfélszolgálatokkal bajlódnod.

E

Nem neked kell frissítésekkel, karbantartással foglalkoznod.

Mit gondolnak rólunk, akik már használtak TudásPiac rendszert?

Ennél a szekciónál, illetve a szöveg mennyiségétől függően akár egy következőben jelennének meg a Dallos Zoltán által írt gondolatok.

A bekezdéstől jobbra lévő szabadon hagyott helyre, a CTA-gomb fölé még szeretnénk kérni egy fotót Zoltántól.

 

E
E
E
E
E

Jelentkezz ingyenes online bemutatónkra, és választ kapsz a kérdéseidre közvetlenül kollégáinktól!

Érdekel, hogy miért választották a TudásPiac rendszerét már több mint 20 iparág szereplői az online kurzusaikhoz?

E

A bemutatón megnézheted a TudásPiac kurzus platformot, és közben bármikor felteheted a kérdéseidet is.

E

Átbeszéljük a te konkrét esetedet, és ötleteket adunk a sikeres elinduláshoz.

E

Átnézzük, hogyan tudsz egyszerűen kurzusokat feltölteni és értékesíteni.

E

Megmutatjuk, hogyan védjük a videóidat és a fájljaidat.

E

Beszélünk a piszkos anyagiakról, csomagokról, feltételekről, teendőkről is.

A TudásPiac ügyfelek rendszereiben jelenleg…

(A mutatók élőben frissülnek.)

hallgató

videó

kurzus

Töltsd ki az alábbi űrlapot és vegyél részt az online bemutatón!

Bemutató jelentkezés v3 (ListaMester)

(Szolgáltatásunk csak vállalkozások számára érhető el.)

A jelentkezést követően kollégánk a megadott elérhetőségeiden keresni fog időpont egyeztetés céljából.

Ők már használják és szeretik, mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Igen nagy örömmel töltött el, hogy 2020-ban rátaláltam egy ajánlás alapján a Tudás Piacra. Egy olyan ingyenesen hozzáférhető platform kialakításához kerestem akkor felületet, melynek minden szempontból megfelelt a T.P.

 A Magyar Turisztikai Ügynökség /MTÜ/ WOW HUNGARY platformját kezeljük ezen a felületen keresztül.

 A platform B2B ügyfeleknek szól elsősorban és cseh nyelven van.

 A platform, Ákos és a lelkes munkatársainak már-már önfeláldozó munkájának köszönhetően, folyamatosan fejlődik, tökéletesedik és egyre több nyelvi mutáció "barátja".

Nekünk fontos volt, hogy a tanulók számára ingyen hozzáférhető legyen és mind a diákoknak és a kezelőknek felhasználóbarát, gyorsan és könnyen kezelhető legyen.

Ráadásul Ákosék és a supportnak köszönhetően, amennyiben bármilyen nehézségbe ütköztünk eddig a múltban, mindig gyorsan, készségesen álltak a rendelkezésünkre, akár telefonon, akár írásban is.

A segítségnyújtás oktató mini videókat, leírásokat vagy rövid magyarázatokat foglal magában.

Mindenkinek melegen ajánljuk.

Dorotka Nikolicza

a WOW Hungary platform kezelője, Magyar Turisztikai Ügynökség

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal.
Jancsó Gergely

fotós oktató, Jancsó Fotósuli

A sztorimat visszafelé kezdeném, jelenleg a Tudáspiac működteti online jógaiskolámat, amely így az ország egész területén sőt bőven határon túl is lehetővé teszi a tanulást. A munkanapjaimat megkönnyítik az automatizált folyamatok, a telefonomról el tudom rendezni a napi ügyeket legyek akárhol is. A statisztikák pedig segítenek nyomon követni az üzletem sikereit. És sikerek bőven vannak amióta a Tudáspiacot használom. Előtte manuálisan küldözgettem a tananyagot, ami rengeteg időt és adminisztrációt vett igénybe, a tanításra alig maradt időm, szinte csak admin munkákat láttam el. Ez varázsütésre megszűnt amióta ezt a rendszert használom.

Belefogtam egy saját rendszer fejlesztetésébe is, ami szintén csak az időt és a pénzt rabolta, majd megmentőként bukkantam rá erre a lehetőségre. Havi szinten annyi fejlesztés kerül bele a Tudáspiac rendszerébe amit egy magánfejlesztésben ki sem lehetne termelni, vagy elvinné az összes hasznot. Egyéni kérésekre is mindig gyorsan kapok választ és megvalósulnak a változtatási kéréseim is. Hálás köszönet, hogy vagytok. Már el se tudnám képzelni máshogy a munkámat.

Halbrucker Nóra

akkreditált jógaoktató, Almogudtha Yoga School

Nagyon szeretem a Tudáspiac rendszerét. Több mint két éve használom, a kurzusaim így azokhoz is eljutnak, akik személyesen nem tudnak részt venni a képzéseimen. Szeretem azt is, hogy egyszerre tudok minden tagnak levelet küldeni a rendszeren keresztül, így mindenkit minimális időráfordítással tudok értesíteni az újonnan feltett képzésekről. Sok szabad időt spórol nekem is, mert ezáltal kevesebb képzést kell tartanom élőben, és folyamatos bevételt is biztosít. Ha bármilyen nehézségem volt a szerkesztéssel, az elején a beüzemeléssel, azonnali segítséget kaptam. Nagyon korrekt, tetszik, hogy Magyar stáb van mögötte, elérhetőek, és egy Facebook csoportban a tagok egymásnak is segítenek. Folyamatos a fejlesztés, nyitottak az ötletekre és a visszajelzéseket figyelembe véve maximálisan kiszolgálják a vevőket. Ha egy kis plusz bevételre van szükségem, akkor 1-et fizet 2-t kap akcióval ez mindig sikerül, ráadásul új csatlakozókat is szerzek, mert ilyenkor szívesebben ajánlják tovább egymásnak a kurzusokat. Rendkívül elégedett és hálás vagyok ezért a lehetőségért!

Nemes Erika

életvezetési coach, Égisegítség.hu

Másfél éve használjuk a TudásPiac felületét. Mi egyelőre 1 komplett kurzussal vagyunk jelen, amit később 3-ra fogunk bővíteni. Nagyon fontosnak tartottuk, hogy magyar fejlesztésű oldalon, magyar cégnél legyünk előfizetők. A TudásPiac számos lehetőséget kínál mindazok számára akik online akarnak értékesíteni, sőt valójában sokkal többet is. Folyamatos (havi szintű) fejlesztések a felhasználói igények szerint, Zárt facebook csoport, ahol még hétvégén is vagy ünnepnapokon szinte azonnal választ kapunk a felmerülő kérdésekre. Nagyon tetszik továbbá a help rész ami valójában egy használati útmutatója a rendszernek, itt tényleg minden le van írva, így nagyon könnyen be lehet állítani egy friss rendszert. Összességében én és csapatom mindenkinek ajánljuk a TudásPiac-ot, mert ahhoz képest amit tud a rendszer, borzalmasan jól van árazva, ami egy hatalmas és fontos szempont!

Mányi Mátyás

alapító, operatőr és vágó, AngolVelem.hu

A TudásPiac rendszere legnagyobb örömünkre gyorsan és gördülékenyen tört be cégünk életébe. A rendszer folyamatosan fejlődik, a naprakész csapat pedig szívesen veszi a fejlesztési javaslatokat. A szakértő support rendszer gyors, így minden esetleges kérdésünkre azonnal válaszolnak. Szeretjük, hogy a felület bárhonnan elérhető, laptopról és telefonról egyaránt könnyen kezelhető, külföldi célközönségünk miatt pedig nagyon fontos szempont volt a döntésnél a többnyelvű menürendszer elérése. Visszajelzések alapján tanulóink számára is könnyen kezelhető és átlátható a felület, amelyre hetente három kurzust töltünk fel.

Benevia Kft.

szépségápolási és kozmetikai vállalat

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

Azért választottam a TudásPiac rendszerét, mert aktívan támogatja az online kurzusaim értékesítésének marketingjét és mert magyar vállalkozókat támogatok az előfizetéssel. Az akkreditált pedagógus-továbbképzéseimnek kerestem oktatási felületet, ami tud online teszteket és okleveleket is adni. Mondanom sem kell, azóta már számos online kurzust indítottam, és vannak saját oktatóim is, akik mellett passzív bevételt is tudok realizálni. Mindent is tud, nem találtam még olyan funkciót, amit ne tudna kezelni, vagy ha mégis, azt jelzem és felírják a fejlesztési listára. Nagyon hasznos, hogy van segítségkérési lehetőség a felhasználóknak, szinte azonnal kapok választ a kérdéseimre, segítenek a technikai megvalósításban. 

Abszolút megéri az előfizetési díjat, nem csinálnám más rendszerben az online kurzusokat!

Fürész-Mayernik Melinda

alapító, Angol Kalauz program

1 év távlatában kijelenthetem, hogy a Tudáspiac videós platformja rendkívül stabil és gyors.

Korábban kipróbáltuk a neves külföldi platformok mindegyikét, de a teszt időszak után nem volt kérdés, hogy hosszú távra a Tudáspiac mellett döntünk.

A rendszer felépítése felhasználóbarát, ugyanakkor számos hasznos funkcióval rendelkezik.

Vásárlóink egyszer sem jeleztek problémát a platformmal kapcsolatban, ugyan a fizetési szolgáltatóknál felmerültek problémák, de ez nem a Tudáspiac rendszerének a hibája.

Pár óra alatt elkészült a dizájn és működött az oldal. Tökéletes, hogy fájlokat is lehet csatolni a videók mellé. Egyedülálló a magyar nyelvű affiliate rendszer is.

Összefoglalva egy jól átgondolt, stabil, felhasználóbarát rendszer megfizethető áron.

Endrédi Péter

ügyvezető, Medical Beauty

Itt nem kizárólag egy szolgáltatást kap az ember, hanem egy kedves segítőkész közösség részévé válik a Tudáspiac előfizetésével. Nagyon jó és nagyon tetszik, hogy van kommunikáció nem csak a szolgáltató részéről, hanem a közösségen belül is, gondolok itt a facebook csoportra. És ugyanezt a szellemiséget tovább lehet vinni a rendszer által a saját diákjaink felé a kurzusokba. Sajnos az én sztorim még egyáltalán nem siker sztori, mivel még nem tudtam a többi munkám mellett elég időt és energiát fektetni a kurzusaimba, de egy biztos, kiválóan lehet összerakni azt amit szeretnénk tudás gyanánt átadni másoknak! Remek felületnek tartom, és folyamatosan fejlődik a közösség igényei által akik használják! Én munka mellett hobbi célra bérlem ezt a rendszert egy közel 15 éves álmom megvalósításához. A technikai részt (automata fizetés és számlázás....) nem volt nehéz összerakni, és van segítség több formában is! Egyelőre még csak két kurzusom van , de élveztem minden percét a létrehozásának! 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek aki profi rendszerrel szeretne dolgozni saját kurzusainak a megalkotásához. JA ÉS ITT NEM NYÚLNAK LE JUTALÉKOT!!! Kifizeted a havidíjat és ennyi!

Kirsch Norbert

Németh Kitti vagyok a Szitakötő Spirituális Klub megálmodója, spirituális életvezetési és transzformációs coach, Tarot kártya elemző, illetve Biologika (Germán Új Medicina) konzulens és tréner. Sokévi oktatói és coachtevékenység után 2021 szeptemberében az alapcsomaggal és egy videókurzussal kezdtem meg az online oktatói munkámat a TudásPiac felületén.

Mielőtt előfizettem volna, sok külföldi oktatási felületet hasonlítottam össze, és nagyon örültem, hogy találtam magyar nyelvű oldalt, ami minőségi és sokoldalú szolgáltatást nyújt. Utólag is bebizonyult, hogy jó döntést hoztam, és kifejezetten elégedett vagyok a TudásPiaccal, mert azóta is állandó és gyors ügyféltámogatással, sok funkcióval és folyamatos fejlesztésekkel teszik egyszerűbbé a munkámat.

Amit különösen szeretek az az, hogy védelem alatt állnak a tananyagaim és a videóanyagok is, nem lehet engedély nélkül továbbadni a szellemi termékeimet. Az is előnyös, hogy a saját színvilágomra szabhattam az oldalt, számos egyedi beállítási lehetőség van, és villámgyors és nagyon egyszerű volt a számlázó programmal összekötni a rendszert. Sőt, amikor jeleztem, hogy olyan bankkártyás fizetési felületet használok, ami még nincs integrálva a rendszerbe, akkor egy hét alatt elkészült a fejlesztés, és már használhattam is. És ami számomra a legjobb a TudásPiac rendszerében, hogy nem kell állandóan egy drága informatikussal egyeztetni és saját honlapot fenntartani. Akkor töltök fel új anyagot, amikor éppen ráérek és mindent be tudok állítani egyedül is pár perc alatt.

A hallgatóim is szeretik a felületet, mert egyszerűen használható, letisztult, érthető rendszer, és a felhasználói fiókjukba bejelentkezve bármikor elérik a megvásárolt kurzusaik videóanyagát és tananyagát.

Jelenleg két kisebb kurzuscsomagom és négy prémium kurzusom fut a TudásPiacon, ami 2022 első félévében 5 millió forintos bevételhez juttatott, és mostmár a Haladó csomaggal és többszörös tárhelybővítéssel készítem az újabb kurzusokat. Az online kurzusokon kívül élő eseményekre jegyértékesítő felületként is használom az oldalt, és mivel kategóriákra lehet szűrni, így kényelmes és minden elérhető egy helyen.

Szeretettel ajánlom a TudásPiac rendszerét bárkinek, aki szereti kézben tartani a dolgait, nem akar saját informatikussal és honlappal pénzt, időt és energiát pazarolni, és szeretne a hallgatóinak egy kényelmes és egyszerűen használható felületet biztosítani.

Németh Kitti

életvezetési coach, Szitakötő Spirituális Klub

Megrendelés

Köszönjük, hogy bizalmaddal megtisztelsz minket! Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendelésed elküldéséhez.
Kérlek, a megrendelés előtt ellenőrizd a kiválasztott csomagot és olvasd el az ÁSZF-et!

FONTOS: A megrendelő űrlap kitöltése még nem számít szerződéskötésnek. A szerződést a megrendelést követően állítjuk össze az általad a lenti űrlapban megadott adatok alapján és küldjük el részedre (ez kb. 1-2 munkanapot vesz igénybe), melyet kinyomtatva és aláírva kell majd visszajuttatnod hozzánk.

  1. A megrendeléshez kérlek válaszd ki a számodra megfelelő csomagot!

  Választott csomag:*

  2. Add meg azt a legkorábbi időpontot, amikor az előfizetésedet aktiválni szeretnéd! Ez az időpont, amikor a TudásPiac rendszert a rendelkezésedre bocsátjuk. Amennyiben nem tudjuk elkészíteni az itt megadott napra (mert az túl korai vagy múltbéli dátum) a rendszeredet, a szerződésed attól a naptól kezdve fog élni, amikor a rendszert átadjuk számodra.

  Előfizetés kezdete:*

  3. A TudásPiac rendszeredhez domain nevet kell választanod. A domain név bejegyzését a domain szolgáltatód végzi. A felhasznált domain név lehet teljesen új (pl.: oktatooldalam.hu) vagy a korábbi domain nevedhez kapcsolódó aldomain (pl.: oktatas.cegem.hu). A domain név beállításához a megrendelést követően küldeni fogunk egy IP címet. Ez szükséges a domainhez tartozó "A rekord" beállításhoz. (Ne izgulj, ha az utolsó 2 mondat számodra most még túl szakmai.)

  Domain név:*

  4. Cég esetén a céged nevét, egyéni vállalkozó esetén az egyéni vállalkozó nevét add meg az alábbi mezőben. (Ha adószámos magánszemély vagy, akkor sajnos nem tudsz velünk szerződni, mert szolgáltatásunk csak vállalkozások számára érhető el.)

  Cégnév:*

  5. Add meg a számlázási címet, amire az előfizetésedhez kapcsolódó számládat kiállíthatjuk.

  Számlázási cím:*

  6. Az adószámodat fel fogjuk tüntetni a számládon.

  Adószám:*

  7. Kérlek add meg annak a személynek a nevét, aki az előfizetésed kapcsolattartói teendőit látja el!

  Kapcsolattartó személy neve:*

  8. Add meg azt a telefonszámot, amin el tudunk érni a szolgáltatással kapcsolatban!

  Elérhetőség (telefon):*

  9. Add meg azt az email címet, amire az elektronikus számlákat küldhetjük és amin keresztül a szolgáltatással kapcsolatos információkat és megkereséseket küldhetjük!

  Elérhetőség (email):*

  10. Ha a megrendeléssel kapcsolatban megjegyzésed van, kérlek írd az alábbi mezőbe!

  Megjegyzés:

  11. Fontos tudnod, hogy a rendszerben levő értékesítési funkciókat magánszemélyként nem tudod jogszerűen használni, ezért kérjük nyilatkozz arról, hogy a megrendelést vállalkozás képviseletében kezdeményezed!

  Egyéni vagy társas vállalkozásként szeretnék szerződni:*