Online oktató oldal,

jegyértékesítő iroda és

értékesítés – online, egy helyen

Videós online kurzusok

Tölts fel videókat, hanganyagokat, ebook-okat, fájlokat és készíts automatikusan kiértékelt tudáspróba kérdéseket, hogy a hallgatóid ellenőrizni tudják megszerzett tudásukat!

A kurzuson belül a hallgatók láthatják, hogy hol tartanak, melyik videókat nézték már meg, melyiket csak részlegesen, melyik fájlokat töltötték le, stb.

Természetesen a rendszer tulajdonosaként neked is rálátásod van a hallgatók tevékenységére.

Kurzus katalógus

A kurzus katalógus az online tananyag portfóliódat tartalmazza. A katalógusban a hallgatóid böngészhetnek a kurzusok között. Lehetőségük van szöveges keresésre, találati lista rendezésre, kategóriánkénti szűrésre, szint szerinti szűrésre és címke szerinti szűrésre is.

Tudáspróbák

Minden kurzushoz készíthetsz tudáspróbát. A tudáspróbák valójában tesztkérdések, amikkel a hallgatód ellenőrizheti a tudását, te pedig visszajelzést kaphatsz az anyagot érthetőségéről.

A tesztek állhatnak véletlenszerűen sorsolt kérdésekből, sőt a kérdések és a válaszok sorrendje is lehet véletlenszerű.

A tudáspróbát a rendszer automatikusan kiértékeli, így a hallgatód azonnal láthatja, hogy mennyire sikerült elsajátítania az anyagot.

Hallgatók tevékenységének nyomon követése

Ha tudni akarod, hogy mit csinálnak a hallgatóid, akkor akár név szerint is szűrheted a tevékenységeket. Ez alapján képet kaphatsz a rendszer használatáról és megfigyelheted az egyes anyagaid népszerűségét. A naplóból az is kiderül, hogy ki a legszorgalmasabb diák.

Van olyan csomagunk, amiben felhasználónként és kurzusonként, sőt az egyes videókon belül is láthatod, hogy az adott felhasználó hol áll az anyag feldolgozásában.

 

Hallgatói értékelések

A vásárlói visszajelzések, értékelések fontos információkat adhatnak arról, hogy mi az amit szeretnek a hallgatóid és mi az, amivel a későbbiekben nem érdemes foglalkoznod. Gyűjtsd be az értékeléseket és fejleszt a tananyagaidat!

 

Ingyenes vagy fizetős?

Nem csak fizetős, hanem akár ingyenes kurzusokat is létrehozhatsz, amire a feliratkozás regisztrációval történik. Így később elérheted azokat, akik érdeklődtek az ingyenes kurzusod iránt.

Természetesen, ha belső céges oktatórendszernek használod a TudásPiacot, akkor neked nem kell árakat megadnod.

 

Lejáró vagy örökös hozzáférés?

Ha a kurzus hozzáférést nem örökre szeretnéd adni, akkor lehetőséged van lejáró kurzusokat létrehozni. Így lehetőséged van 30, 90, 180 napos vagy akár éves hozzáféréseket adni.

A lejáró hozzáférést követően a hallgató már nem fér hozzá a kurzus anyagaihoz.

Ha a rendszered értékesítés alapú, akkor a hallgatód újra megvásárolhatja a hozzáférést a lejárat után. 

Kurzus chat

A kurzuson belül a hallgatóidnak lehetőséget adhatsz arra, hogy kérdéseket tegyenek fel az oktatónak vagy egymással kezdeményezzenek beszélgetést, amitől még több információhoz juthathatnak az adott téma kapcsán.

Rejtett kurzusok

Ha olyan kurzust töltesz fel, amit nem akarsz mindenki számára elérhetővé tenni, akkor egy mozdulattal rejtetté teheted. A Rejtett kurzusokat csak azok érhetik el, akik ismerik a közvetlen linket, vagyis, akikkel megosztod azt.

Időzíthető kurzus tartalom

Ha a kurzusod videóid, fájljait nem szeretnéd a vásárlás után egyetlen lépésben elérhetővé tenni, akkor lehetőséged van, hogy az egyes tartalmaknak késleltetést állíts be. Ezáltal létrehozhatók olyan kurzusok, melyekben a hallgatók folyamatosan kapják meg a videókat és fájlokat, termmészetesen teljesen automatikusan. Például vásálás után csak az első videót látja a hallgatód, 2 nap múlva a másikat, majd rá 3 napra a következőt. Így akár több hónapnyi oktatóanyag is beütemezhető előre.

Kurzus hírek, email küldése a hallgatóknak

A kurzusok hallgatóit értesíteni tudod, ha őket érintő változás, esemény, újdonság történik. A bejelentéseid megjelennek a kurzus hírei között, de dönthetsz úgy, hogy emailben is elküldöd nekik.

Események, workshopok, meetupok

Ha vannak az online kurzusok mellett hagyományos rendezvényeid is, akkor a részvételi díjat segít beszedni a tudáspiac rendszered. Meghatározhatod, hogy hány férőhelyed van, mikor és hol lesz az esemény, de akár különböző jegy típusokat is megadhatsz. A résztvevők listáját pedig XLS vagy PDF formátumban is letöltheted.

Értékesítési funkciók

Testre szabható értékesítési oldal

Azon felhasználóknak, akik az adott kurzust még nem vásárolták meg, a kurzus értékesítési oldala jelenik meg. Ezen az oldalon rövid kedvcsináló videót, értékesítési szövegeket, kurzus ismertetőt lehet elhelyezni. Az értékesítési oldalon látható az aktuális ajánlat ára is és itt van lehetőség továbblépni a megrendelő oldalra.

Akciós ajánlatok

Lehetőség van időben és/vagy darabszámban korlátozott árakciókat létrehozni. Így például megadhatjuk, hogy 1 héten át 5.000Ft-ot engedünk a kurzusunkból vagy akár azt is, hogy az első 10 jelentkező 3.000Ft-tal olcsóbban jelentkezhet a kurzusra.

Csomag ajánlatok

Adj több kurzust csomagban olcsóbban! A vásárlók szeretik úgy érezni, hogy jól jártak, te pedig magasabb bevételre tehetsz szert, ha több kurzust értékesítesz egyszerre,

VIP ajánlatok

Ha meglévő ügyfeleid egy bizonyos csoportjának (pl. VIP ügyfelek , egy rendezvényed látogatói, stb.) szeretnél különleges ajánlattal kedveskedeni, akkor nálunk ezt is megteheted. Csak címkézd fel a felhasználókat egy tetszőleges címkével és utána készíts egy olyan ajánlatot, ami csak az adott címkével rendelkező tagoknak látható és elérhető!

Előfizetések kezelése (membership site)

Az egyik legizgalmasabb üzleti modell az előfizetők gyűjtése. Ilyenkor az ügyfeleid meghatározott időszakonként fizetnek neked. A TudásPiac rendszere meg tudja oldani, hogy az előfizetésedre jelentkező felhasználók bankkártyáját a megadott időben automatikusan megterhelje (ezzel begyűjtse neked a pénzt) és automatikusan kiállítsa a számlát. Így neked csupán a tartalom gyártására kell koncentrálnod, hogy az előfizetőid sokáig elégedettek legyenek és egyre többen akarjanak bekerülni a “klubrendszeredbe”.

Kuponok

Lehetőség van az ajánlatainkhoz kuponokat létrehozni ezáltal a kuponnal rendelkező felhasználóknak kedvezményeket adhatunk, amennyiben vásárláskor megadják a kupon kódot.

Bankkártyás és átutalásos fizetés

A TudásPiac több fizetési szolgáltatót is támogat. Csak rajtad múlik, hogy a Barion, PayPal, SimplePay és az UniCredit Bank megoldása közül melyiket választod. Ha szeretnéd, akár egyszerre több szolgáltatóval is szerződhetsz.

Ha úgy döntesz, hogy támogatod a hagyományos banki átutalásokat, mi abban is támogatunk!

Automatikus számlázás

A Számlázz.hu vagy a Billingo rendszerén keresztül a vásárlást követően azonnal elkészül az elektronikus számla, amit a rendszer ki is küld a vevődnek. Így Neked nincs semmi dolog, a vevőd pedig a te közbenjárásod nélkül azonnal, hozzájut a számlájához.

Tanúsítványok kurzus elvégzése után

Ha szeretnél a hallgatóidnak a kurzusok elvégzése után automatikusan tanúsítvány kiállítani, akkor erre is lehetőséged van. A tanúsítványok letölthetőek PDF-ként vagy képként és a hallgató akár kinyomtatva, bekeretezve a falra is kiteheti őket.

A tanúsítványokon QR kód és egy ellenőrző link biztosítja az ellenőrizhetőséget, hitelességet. Ha a hallgató megosztja a tanúsítvány linkjét Facebook-on vagy LinkedIn-en az neked is egy jó reklám lehet, mert a link a te oktatóoldaladra irányítja az érdeklődőt.

 

Affiliate marketing

Az értékesítésbe partnereket vonhatsz be (olyanokat, akikkel azonos a célközönséged) és az általuk hozott vásárlásokat az általad meghatározott jutalékokkal a rendszer számolja. Így Te és a partnereid is naprakészek lehettek a jutalékok alakulásában és a kapmányaitok sikerességét illetően.

Facebook pixel integráció

A Tudáspiac a Facebook pixel segítségével információt tud megosztani a hirdetési fiókoddal, így a remarketing listádban gyűjtheted azokat, akik: megnézték az oldalad, akik jártak a megrendelő űrlapon és akik megvásárolták a kurzusodat.

Videós funkciók

Egyszerű feltöltő felület

A feltöltő felületre csak húzd be a videóidat, fájljaidat és máris elkezdődik a feltöltés. Nem gond ha a fájlok nagyok, nem gond, ha menet közben szüneteltetnéd a feltöltést, mert ezeket is megteheted! 

Feliratok támogatása

Ha a videóidhoz szeretnél feliratot feltölteni, akkor ezt akár több nyelven is megteheted. A feliratokat a felhasználó a lejátszóban választhatja ki.

Kép a képben

A hallgatóid akkor is nézhetik a videóidat, ha közben jegyzetelnek egy másik alkalmazásban vagy éppen más weboldalon járnak. 

Ezt a funkciót imádni fogják a hallgatóid! 🙂

 

Videók automatikus átkódolása

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy a videód vajon lejátszható lesz-e minden eszközön vagy esetleg lassú internet kapcsolattal nem lesz nézhető. A TudásPiac minden feltöltött videódat automatikusan átkódolja olyan formátumra, hogy az online lejátszható legyen a lehető legtöbb eszközön.

Feltölthetsz MP4, MOV vagy akár MKV formátumú videókat.

 

Riportok

Kurzus statisztika

Legyél mindig képben, hogy mi történik a kurzusodban.

A kurzus statisztika megmutatja, hogy

* hogyan állnak a kurzus videók nézettségei
* mely fájlokat és hányan töltötték le
* a teszteket hány felhasználó és milyen eredménnyel végezte el
* milyen értékeléseket kaptál és a felhasználók hány %-a jelzett vissza

Dashboard

Napra kész, látványos grafikonok segítenek, hogy mindig képben legyél az eladásaiddal. A Dashboard abban segít, hogy 1 perc alatt átláss minden fontos adatot a rendszeren. Legyen az értékesítési adat, adatforgalom vagy egyéb adminisztratív információ.

Teljes aktivitás riport

A felhasználóidról összefoglaló képet kaphatsz. Megnézheted, hogy melyik kurzusokban meddig jutottak, mennyit költöttek eddig az oldaladon, melyik kurzusokban kommenteltek, melyik kurzusokat értékelték, milyen emaileket küldött nekik a rendszer és azokat megnézték-e. Sőt, még azt is megnézheted, hogy az egyes videókat meddig és mikor nézték meg, a tudáspróbákon pedig milyen eredményeket értek el. 

Excel export

Lehetőség van a fontosabb adatokat Excel fájlokba exportálni, így ha szívesebben készítesz saját riportokat, akkor azt is megteheted.

Egyedi riportok

Az egyedi riport felületeken te állíthatod össze, hogy milyen adatokat szeretnél látni. Szűrőket állíthatsz be és kiválaszthatod a kimutatásban szereplő oszlopokat is.

Személyre szabás

Saját branding

A TudásPiac rendszerben a saját logódat és színeidet használhatod. Alakítsd a saját ízlésed szerint!

Saját domain név

A virtuális iskoládat saját domain vagy aldomain neveden érheted el. Ráadásul biztonságos HTTPS kapcsolatot biztosítunk minden csomagunkhoz. Ezáltal az oldalad látogatói biztonságos csatornán érhetik el oldaladat, aminek köszönhetően nagyobb bizalommal regisztrálnak kurzusaidra.

Személyes email sablonok

A rendszer által bizonyos események hatására automatikusan a felhasználóknak küldött üzeneteket teljes egészében a saját szád íze szerint alakíthatod.

A TudásPiac jelenleg 29 különböző email sablont kezel, melyekkel segít levenni a válladról a kommunikációs feladatokat és automatizálja a felhasználók értesítését.

 

Ők már használják és szeretik,

mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal. 
Jancsó Gergely

Fotós oktató, Jancsó Fotósuli

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

A TudásPiac pont akkor jött, amikor szükségem volt rá. Szerettem volna egy prémium minőségű felületet, ami minden igényemet kiszolgálja. Tudok affiliate rendszerben együttműködni másokkal, kuponokat használni, és mindezt egy zárt rendszeren belül, ahol a felhasználói élmény is első osztályú. A TudásPiac ügyfélszolgálata szinte azonnal megoldja a felmerülő problémákat, és azonnal választ kapok a kérdésekre. Az ügyfeleim nagy része még nem vett részt online oktatásban, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy könnyen kezelhető legyen, és azonnal bárki megértse, minden gomb és szöveg magyarul legyen. Különösen szeretem, hogy én is részt vehetek a rendszer fejlesztésében, és azt fejlesztik, amire éppen nekünk, ügyfeleknek a legjobban szüksége van. Folyamatosan megújul a rendszer és fontos a véleményünk.

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság

Készen állsz?

Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet akár 1 nap alatt!