Kurzusok

Kurzus tartalom

Tölts fel videókat, hanganyagokat, ebook-okat, fájlokat és készíts automatikusan kiértékelt tudáspróba kérdéseket, hogy a hallgatóid ellenőrizni tudják megszerzett tudásukat!

Ingyenes vagy fizetős? 

Nem csak fizetős, hanem akár ingyenes kurzusokat is létrehozhatsz, amire a feliratkozás regisztrációval történik. Így később elérheted azokat, akik érdeklődtek az ingyenes kurzusod iránt.

Lejáró vagy örökös hozzáférés?

Ha a kurzus hozzáférést nem örökre szeretnéd adni, akkor lehetőséged van lejáró kurzusokat létehozni. Így lehetőséged van 30, 90, 180 napos vagy akár éves hozzáféréseket is értékesíteni. A lejáró hozzáférést követően a hallgatónak újra meg kell vásárolnia a hozzáférést, ha továbbra is a kurzusod hallgatója akar lenni.

Kurzus katalógus

A kurzus katalógus az online tananyag portfóliódat tartalmazza. A kurzus katalógusban a vásárlóid böngészhetnek a kurzusok között. Lehetőségük van szöveges keresésre, találati lista rendezésre, kategóriánkénti szűrésre, szint szerinti szűrésre és címke szerinti szűrésre is.

Tudáspróbák

Minden kurzushoz rendelhetsz tudáspróbát. A tudáspróbák valójában tesztkérdések, amikkel a hallgatód ellenőrizheti a tudását, te pedig visszajelzést kaphatsz az anyagot érthetőségéről.

Hallgatók tevékenységének nyomon követése

Ha tudni akarod, hogy mit csinálnak a hallgatóid, akkor akár név szerint is szűrheted a tevékenységeket. Ez alapján képet kaphatsz a rendszer használatáról és megfigyelheted az egyes anyagaid népszerűségét. A naplóból az is kiderül, hogy ki a legszorgalmasabb diák.

Hallgatói értékelések

A vásárlói visszajelzések, értékelések fontos információkat adhatnak arról, hogy mi az amit szeretnek a hallgatóid és mi az, amivel a későbbiekben nem érdemes foglalkoznod. Gyűjtsd be az értékeléseket és fejleszt a tananyagaidat!

Kurzus chat

A kurzuson belül a hallgatóidnak lehetőséget adhatsz arra, hogy kérdéseket tegyenek fel az oktatónak vagy egymással kezdeményezzenek beszélgetést, amitől még több információhoz juthathatnak az adott téma kapcsán.

Rejtett kurzusok

Ha olyan kurzust töltesz fel, amit nem akarsz mindenki számára elérhetővé tenni, akkor egy mozdulattal rejtetté teheted. A Rejtett kurzusokat csak azok érhetik el, akik ismerik a közvetlen linket, vagyis, akikkel megosztod azt.

Időzíthető kurzus tartalom

Ha a kurzusod videóid, fájljait nem szeretnéd a vásárlás után egyetlen lépésben elérhetővé tenni, akkor lehetőséged van, hogy az egyes tartalmaknak késleltetést állíts be. Ezáltal létrehozhatók olyan kurzusok, melyekben a hallgatók folyamatosan kapják meg a videókat és fájlokat, termmészetesen teljesen automatikusan. Például vásálás után csak az első videót látja a hallgatód, 2 nap múlva a másikat, majd rá 3 napra a következőt. Így akár több hónapnyi oktatóanyag is beütemezhető előre.

Értékesítés

Testre szabható értékesítési oldal

Azon felhasználóknak, akik az adott kurzust még nem vásárolták meg, a kurzus értékesítési oldala jelenik meg. Ezen az oldalon rövid kedvcsináló videót, értékesítési szövegeket, kurzus ismertetőt lehet elhelyezni. Az értékesítési oldalon látható az aktuális ajánlat ára is és itt van lehetőség továbblépni a megrendelő oldalra.

Akciós ajánlatok

Lehetőség van időben és/vagy darabszámban korlátozott árakciókat létrehozni. Így például megadhatjuk, hogy 1 héten át 5.000Ft-ot engedünk a kurzusunkból vagy akár azt is, hogy az első 10 jelentkező 3.000Ft-tal olcsóbban jelentkezhet a kurzusra. 

Kuponok

Lehetőség van az ajánlatainkhoz kuponokat létrehozni ezáltal a kuponnal rendelkező felhasználóknak kedvezményeket adhatunk, amennyiben vásárláskor megadják a kupon kódot.

Bankkártyás és átutalásos fizetés

A TudásPiac a Barion segítségével bankkártyás és Barion egyenleges online fizetést is támogat. Így hallgatóid azonnal hozzájuthatnak a kurzusaikhoz.

Ha úgy döntesz, hogy támogatod a hagyományos banki átutalásokat, mi abban is támogatunk!

Automatikus számlázás

A Számlázz.hu rendszerén keresztül a vásárlást követően azonnal elkészül az elektronikus számla, amit a renszer ki is küld a vevődnek. Így Neked nincs semmi dolog, a vevőd pedig a te közbenjárásod nélül azonnal, hozzájut a számlájához.

Affiliate marketing

Az értékesítésbe partnereket vonhatsz be (olyanokat, akikkel azonos a célközönséged) és az általuk hozott vásárlásokat az általad meghatározott jutalékokkal a rendszer számolja. Így Te és a partnereid is naprakészek lehettek a jutalékok alakulásában és a kapmányaitok sikerességét illetően.

Facebook pixel integráció

A Tudáspiac a Facebook pixel segítségével információt tud megosztani a hirdetési fiókoddal, így a remarketing listádban gyűjtheted azokat, akik: megnézték az oldalad, akik jártak a megrendelő űrlapon és akik megvásárolták a kurzusodat.

Riportok

Dashboard

Napra kész, látványos grafikonok segítenek, hogy mindig képben legyél az eladásaiddal. A Dashboard abban segít, hogy 1 perc alatt átláss minden fontos adatot a rendszeren. Legyen az értékesítési adat, adatforgalom vagy egyéb adminisztratív információ.

Egyedi riportok

Az egyedi riport felületeken te állíthatod össze, hogy milyen adatokat szeretnél látni. Szűrőket állíthatsz be és kiválaszthatod a kimutatásban szereplő oszlopokat is.

Excel export

Lehetőség van a fontosabb adatokat Excel fájlokba exportálni, így ha szívesebben készítesz saját riportokat, akkor azt is megteheted.

Személyre szabás

Saját branding

A TudásPiac rendszerben a saját logódat és színeidet használhatod. Alakítsd a saját ízlésed szerint!

Saját domain név

A virtuális iskoládat saját domain vagy aldomain neveden érheted el. Ráadásul biztonságos HTTPS kapcsolatot biztosítunk minden csomagunkhoz. Ezáltal az oldalad látogatói biztonságos csatornán érhetik el oldaladat, aminek köszönhetően nagyobb bizalommal regisztrálnak kurzusaidra.

Személyes email sablonok

A rendszer által a felhasználóknak küldött üzeneteket teljes egészében a saját szád íze szerint alakíthatod.

Kérd bemutatónkat még ma!