Neked való,

ha egyszerűen és gyorsan szeretnéd létrehozni online oktató oldaladat, ahol online kurzusokat értékesíthetsz.

Nem neked való, ha céged alkalmazottait, értékesítő partnereit oktatnád, vagy MLM hálózatban használnád. Ehhez vLearning nevű rendszerünket ajánljuk, amit a szervezeten belüli oktatások igényeihez fejlesztettünk ki.

Csomagon felül kérhető szolgáltatások

Extra admin licenc: nettó 5.000 Ft/hó/db

Extra tanár licenc: nettó 2.500 Ft/hó/db

Extra tárhely: nettó 2.500 Ft/hó/10 GB (kb. 12-15 óra HD videó) 

A hallgatóid imádni fogják, mert...

Akár 60 000-szer gyorsabban tanulhatnak

A kutatások szerint a videóban átadott információkat 60 000-szer gyorsabban dolgozzuk fel, mint az olvasott szöveget. (Ez még akkor is óriási különbség, ha ezt a számot túlbecsülik és a valóságban „csak” 6 000-szeres a különbség.)

(Forrás: Psychology Today)

Kényelmesen, a saját ütemükben haladhatnak

Az anyagaidat megnézhetik otthon a kanapéjukon elnyúlva, egy kávézóban vagy a villamoson ülve, munkába menet. Tehát úgy tanulhatnak, ahogy nekik jól esik – bárhol, bármikor – és újra tudják nézni azokat a részeket, ahol elakadtak

Áthidalhatják a földrajzi akadályokat

Workshopot, meetup-ot, konzultációt, előadást, konferenciát vagy egyéb rendezvényt tartanál? Akkor készíts egy eseményt és értékesíts belépőjegyeket online a TudásPiac rendszereden keresztül!

Ők már használják és szeretik,

mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal. 
Jancsó Gergely

Fotós oktató, Jancsó Fotósuli

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

A TudásPiac pont akkor jött, amikor szükségem volt rá. Szerettem volna egy prémium minőségű felületet, ami minden igényemet kiszolgálja. Tudok affiliate rendszerben együttműködni másokkal, kuponokat használni, és mindezt egy zárt rendszeren belül, ahol a felhasználói élmény is első osztályú. A TudásPiac ügyfélszolgálata szinte azonnal megoldja a felmerülő problémákat, és azonnal választ kapok a kérdésekre. Az ügyfeleim nagy része még nem vett részt online oktatásban, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy könnyen kezelhető legyen, és azonnal bárki megértse, minden gomb és szöveg magyarul legyen. Különösen szeretem, hogy én is részt vehetek a rendszer fejlesztésében, és azt fejlesztik, amire éppen nekünk, ügyfeleknek a legjobban szüksége van. Folyamatosan megújul a rendszer és fontos a véleményünk.

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság

Készen állsz?

Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet akár 1 nap alatt!