Készíts és értékesíts online tréningeket gyorsan, rugalmasan és hatékonyan!

Egy terület szakértőjeként már több tréning és előadás áll mögötted? Akkor ideje szintet lépni!

Ha egy terület igazi specialistája vagy, és tudásodat, tapasztalatodat szeretnéd minél több emberhez eljuttatni, akkor a TudásPiac e-learning rendszere új távlatokat nyit meg előtted.

Tréningjeidet, előadásaidat online is elérhetővé teheted az érdeklődők számára. Sőt! Akár konferenciát, workshopot, meetupot is szervezhetsz! Mi biztosítjuk a megfelelő technikai hátteret, Te pedig még szélesebb körben tudod kamatoztatni szakértelmedet.

Tedd még erősebbé a márkádat!

Tisztában vagyunk vele, hogy trénerként, előadóként mennyire fontos számodra a personal branding. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a TudásPiac rendszerét, hogy teljes mértékben a saját brandedhez tudd igazítani. 

Oszd meg a tudásodat még több emberrel!

Egy online tréningeken, kurzuson való részvételnek nincs sem időbeli, sem távolságbeli akadálya! Előfizetőid akkor és ott nézik meg, amikor és ahol csak akarják.

Skálázz és növeld a kapacitásodat!

Töltsd fel a videóidat és figyeld, ahogy folyamatosan nő a feliratkozóid száma! Nem kell többé azon aggódni, hogy kapacitáshiány miatt valakit vissza kell utasítanod, videóiddal lényegében bármennyi ügyfelet ki tudsz szolgálni.

Készen állsz?

 Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet, akár 1 munkanap alatt!

Neked csak a szakmai tartalmakra kell figyelned, minden mást mi biztosítunk!

 • Személyes kapcsolat előfizetőiddel

  Előadóként pontosan tudod, hogy nem csak maga az előadás, hanem a hallgatóság részéről elhangzó kérdések megválaszolása is legalább olyan fontos. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a rendszert, hogy több egyszerű kommunikációs csatornán is kapcsolatban maradhatsz feliratkozóiddal, valamint ők is kommunikálhathak egymással akár az oldaladon belül is. 

 • Nyújts ügyfeleidnek még többet!

  Vonj be más előadókat is az oktatásba, hogy felhasználóid még szélesebb körű ismeretekre tehessenek szert. Az elszámolás miatt sem kell aggódnod, a rendszerben be tudod állítani, hogy a vendégelőadók milyen jutalékot kapjanak egy-egy, kurzusukra feliratkozó után. 

 • Legyél naprakész tanfolyamaiddal kapcsolatban!

  Kövesd nyomon gyorsan és egyszerűen beépített riportok és dashboardok segítségével, hogyan áll kurzusaid nézettsége, hányan töltötték le a kapcsolódó fájlokat, milyen eredménnyel zárták feliratkozóid a teszteket. Vagy állíts össze teljesen egyedi riportokat, hogy mindig a számodra releváns információik legyenek előtérben!

 • Segítség az értékesítésben és az adminisztrációban 

  Több beépített eszközt is találsz, ami segít kurzusaid értékesítében: kuponok, akciós ajánlatok, testre szabható értékesítési oldalak. Az adminisztrációs terheid csökkentéséről sem feledkeztünk meg, a Tudáspiac összeköthető a legnépszerűbb hazai fizetési és számlázási rendszerekkel is.

Saját kurzusok és videótár


A katalógusban a hallgatóid böngészhetnek ingyenes vagy fizetős online kurzusaid között.

Lehetőségük van szöveges keresésre, találati lista rendezésre, kategóriánkénti szűrésre, szint szerinti szűrésre és címke szerinti szűrésre is.

Nem kell félned, hogy a versenytársad anyagait megtalálják! A katalógusban csak a saját és oktatóid kurzusai látszódnak.

Ez a rendszer csak a Tied! 

 

A hallgatóid imádni fogják, mert…

Annyira könnyű használni, mint a YouTube-ot

Minden felület egyértelmű és a rendszer tanácsokkal segíti őket az előrejutásban.

Kényelmesen, a saját ütemben haladhatnak

A videókat többször is megnézhetik, ott ahol éppen jól esik nekik. Persze, időkorlátot azért szabhatsz nekik. 😉

Eszközfüggetlen az élmény

A videókat nézhetik számítógépen, de akár táblagépen vagy mobilon is. Pont ahogy megszokták. 

Fókuszálj a tartalomra,

a technikai hátteret pedig bízd ránk!

E-commerce funkciók pár kattintásnyira

A TudásPiac támogatja az előfizetéses modellt (membership site), kezel kuponokat, ajánló partnereket (affiliate marketing), értékesíthetsz anyagokat külön-külön, de akár csomagban is. Élettartam vagy időben korlátozott hozzáféréseket is adhatsz és közben pontosan tudod, hogy ki nézte meg a videóidat és ki nem.

Sőt, emailt is küldhetsz nekik!

Mobilra és számítógépre optimalizálva

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy tartalmaid tökéletesen jelenjenek meg teljesen függetlenül attól, hogy előfizetőid mobilon, számítógépen vagy táblagépen szeretnek inkább tanulni. Nem vagyunk egyformák, a platformok között sem kivételezünk. 

Automatizmusok a kényelemért 

Elfelejtheted a hosszadalmas adminisztrációt, csupán néhány kattintásra van szükséged és már automatizálhatod is értékesítései folyamataidat! Kösd össze virtuális iskoládat a legnépszerűbb magyar fizetési és számlázási rendszerekkel!

A TudásPiac 29 különböző email sablont ismer. Ez azt jelenti, hogy 29 különböző esemény hatására a rendszer helyetted küld emailt, hogy neked időt spóroljon. Ráadásul, ezeket bármikor ki is kapcsolhatod.

 

Ezekkel összekötheted a TudásPiac rendszeredet:

Sőt, van általános API-nk is, ha a listában nem találod azt, amivel összekötnéd.

Ők már használják és szeretik,

mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal. 
Jancsó Gergely

Fotós oktató, Jancsó Fotósuli

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

A TudásPiac pont akkor jött, amikor szükségem volt rá. Szerettem volna egy prémium minőségű felületet, ami minden igényemet kiszolgálja. Tudok affiliate rendszerben együttműködni másokkal, kuponokat használni, és mindezt egy zárt rendszeren belül, ahol a felhasználói élmény is első osztályú. A TudásPiac ügyfélszolgálata szinte azonnal megoldja a felmerülő problémákat, és azonnal választ kapok a kérdésekre. Az ügyfeleim nagy része még nem vett részt online oktatásban, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy könnyen kezelhető legyen, és azonnal bárki megértse, minden gomb és szöveg magyarul legyen. Különösen szeretem, hogy én is részt vehetek a rendszer fejlesztésében, és azt fejlesztik, amire éppen nekünk, ügyfeleknek a legjobban szüksége van. Folyamatosan megújul a rendszer és fontos a véleményünk.

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság

A TudásPiac videós kurzus platform
már havi 16.900 Ft-tól elérhető.

Vágj bele te is, vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Tárgy*
  Milyen témában szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot?
  Vezetékneved*
  Keresztneved*
  Email címed*
  Ide küldünk neked választ.
  Telefonszámod*
  Ezen a számon hívhatunk.
  Cégnév*
  Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor írd ezt: "EV"

  Kapcsolatfelvétel apropója
  Milyen problémára keresel megoldást? Milyen kérdésekre szeretnél választ kapni?

  Adatvédelmi tájékoztató

  A weboldal üzemeltetője és a TudásPiac nevű online szolgáltatás tulajdonosa a Panosys Kft.