Nézd meg a TudásPiac kurzus platformot működés közben!

2-3 perces videóinkban röviden megismerheted az érdekesebb funkcióinkat.

 

TudásPiac bemutató [2:43]

Gyors áttekintést adunk a TudásPiac legfontosabb előnyeiről, funkcióiról. Ha kevés időd van csak, akkor ezt a videót nézd meg!

Élményt ad a hallgatóidnak [1:41]

Nézd meg a TudásPiac egyszerűen kezelhető, letisztult e-learning felületét, mellyel az online tanfolyamaid hallgatói számára emlékezetes, gördülékeny tanulási élményt biztosíthatsz.

Kurzusok létrehozása [2:11]

A TudásPiac kurzusszerkesztő segítségével akár percek alatt összeállíthatod a tanfolyamodat. A tartalmaid és értékesítési oldalad összeállítását követően már csak arról kell döntened, mennyiért szeretnéd értékesíteni a kurzust, és fogadhatod is a vásárlókat.

Védelmi funkciók [3:03]

Megmutatjuk milyen módon biztosítjuk, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá az anyagaidhoz és megnézheted hogyan nehezítjük a tartalmaidat megosztani szándékozó felhasználók dolgát.

Előfizetések egyszerűen [0:33]

Előfizetések, klubtagsági rendszerek könnyedén. Automatikus bankkártya terhelés, számlakiállítás, hozzáférés szabályozás és egyéb automatizmusok.

Hozz létre online teszteket a kurzusaidhoz! [2:26]

Ebből a videóból megtudhatod, hogyan támogatja a TudásPiac a hallgatóid tudásának tesztelését és a tesztekből visszajelzések gyűjtését.

Külső oktatók bevonása [1:47]

Gondoltál már arra, hogy ne egyedül készíts kurzusokat? Mi lenne, ha bevonhatnál külsős oktatókat a saját TudásPiac rendszeredbe és a kurzusaik bevételéből az általad megszabott %-ban részesedhetnél? Ez egy nagyon hatékony módja a bevételed növelésének.

Céges ügyfelek kezelése egyszerűen, csoportokkal [1:48]

B2B értékesítéssel képzeled el az online kurzus rendszeredet, de tartasz attól, hogy idővel kaotikussá válik az ügyfelek és az oktatottak átlátása? A csoportok funkció erre kínál praktikus megoldást!

Ajándékkártyák [1:25]

Az ajándékkártyák segítségével azokat is megcélozhatod, akik nem közvetelenül a célközönségedbe tartoznak, viszont szívesen ajándékoznának tudást. A TudásPiac igényesen megtervezett, egyedi kóddal ellátott ajándékkártyákat állít ki fizetés után az ajándékozónak, amit a megajándékozott fél egyszerűen beválthat.

Tudd meg, mit mondtak, akik már használják a TudásPiacot!

Az alábbi videókban ügyfeleink osztják meg tapasztalataikat, és értékelik a kurzus platformot.

 

Lantos Mihály tanulásmódszertani tréner, a Lépéselőny alapítója [1:12]

A Lépéselőny tanfolyam alapítója, Lantos Mihály megosztja a TudásPiac kurzus platformmal kapcsolatos tapasztalatait és véleményét.

Laki Marcell business coach, A 1% Business Academy alapítója [0:46]

A 1% Business Academy alapítója, Laki Marcell megosztja a TudásPiac kurzus platformmal kapcsolatos tapasztalatait és véleményét.

Egger Zsófia kreatív foglalkozás oktató, a Van időm alkotni alapítója [1:43]

A Van időm alkotni tanfolyamait és workshopjait megálmodó kreatív foglalkozás oktató, Egger Zsófia megosztja a TudásPiac kurzus platformmal kapcsolatos tapasztalatait és véleményét.

Egger Zsófia kreatív foglalkozás oktató üzenete mindazokhoz, akik kurzusokat szeretnének értékesíteni [1:24]

Saját értékes tapasztalatait osztotta meg a kezdetekről a Van időm alkotni tanfolyamait megálmodó kreatív foglalkozás oktató, Egger Zsófia.