Online kurzus platform
tanfolyamok és események
egyszerű, gyors értékesítéséhez

Videós online kurzusok

Tölts fel videókat, hanganyagokat és egyéb tetszőleges fájlokat!
Nem kell hozzá külön tárhely, mindent kényelmesen megtalálsz egy helyen.

Készíts automatikusan kiértékelt online teszteket, hogy a hallgatóid ellenőrizni tudják a megszerzett tudásukat! A TudásPiac által egy saját online kurzus platform lesz a kezedben, így te arra fókuszálhatsz, ami igazán fontos.

A kurzusaidon belül a hallgatók láthatják, hol tartanak, melyik videókat nézték már meg, melyiket csak részlegesen, melyik fájlokat töltötték le, stb.

Természetesen neked is rálátásod van a hallgatói tevékenységekre mint a rendszer tulajdonosa.

Kurzus katalógus

A kurzus katalógus az online tananyag portfóliódat tartalmazza.
A hallgatók, illetve a beállításoktól függően az oldalra látogató vendégek itt böngészhetnek az elérhető tanfolyamok között. A találatok szűrésére több lehetőség is van:

  • közvetlen szöveges keresés az erre kijelölt mezővel
  • találati lista rendezése cím, dátum, értékelés és ár alapján
  • szűrés kategória, címke és szint (kezdő, haladó, stb.) szerint

Tudáspróbák

Minden kurzushoz készíthetsz tudáspróbákat. Ezek valójában az online kurzus platform felületén összeállítható tesztek, melyekkel a hallgatóid ellenőrizhetik a tudásukat, te pedig visszajelzést kaphatsz a feltöltött tartalmak érthetőségéről.

A tesztek állhatnak véletlenszerűen sorsolt vagy rögzített sorrendben megjelenő kérdésekből, melyeknél akár a válaszlehetőségek sorrendjét is véletlenszerűsítheted.

A tudáspróbát a rendszer automatikusan kiértékeli, így a hallgatód azonnal láthatja, hogy mennyire sikerült elsajátítania az anyagot.

Hallgatói tevékenység nyomon követése

Ha tudni akarod, hogy mit csinálnak a hallgatóid, akár név szerint is szűrheted a tevékenységüket. Ennek alapján képet kaphatsz a rendszer használatáról, és megfigyelheted az egyes tartalmaid népszerűségét. A naplóból az is kiderül, ki a legszorgalmasabb diákod.

Van olyan csomagunk, amiben felhasználónként és kurzusonként, sőt az egyes videókon belül is láthatod, hogy az adott felhasználó hol áll az anyag feldolgozásában.

Hallgatói értékelések

A vásárlói visszajelzések, értékelések fontos információkat adhatnak arról, hogy mi az amit szeretnek a hallgatóid és mi az, amivel a későbbiekben inkább nem érdemes foglalkoznod. Gyűjtsd be az értékeléseket, fejleszd a tartalmaid, és mutasd meg az értékesítési oldaladon a jól megérdemelt elismeréseket!

Ingyenes vagy fizetős tanfolyam?

Nem csak fizetős, hanem akár ingyenes kurzusokat is létrehozhatsz, melyekre a feliratkozás regisztrációval történik. Ezáltal később elérheted azokat is, akik érdeklődtek az ingyenes kurzusod iránt, de még nem fizető ügyfeleid.

Természetesen, ha cégen belüli oktatórendszer kialakításához szeretnéd használni a TudásPiac online kurzus platform adta lehetőségeket, eleve nem kell árakat megadnod. Ugyanakkor erre a felhasználási módra is sok hasznos funkcióval készültünk.

Lejáró vagy örökös hozzáférés?

Ha a kurzusodhoz való hozzáférést nem örökre szeretnéd adni, akkor lehetőséged van tetszőleges hosszúságú időkorlátot beállítani rá.
A hozzáférés lejártát követően a hallgató már nem fér hozzá a kurzus tartalmához.

Ha a rendszered értékesítés alapú, akkor a hallgatód újra megvásárolhatja a hozzáférést a lejárat után.

Kurzus chat

A kurzuson belül a hallgatóidnak lehetőséget adhatsz arra, hogy kérdéseket tegyenek fel az oktatónak és beszélgetést kezdeményezzenek egymással, amitől még több információhoz juthatnak az adott téma kapcsán.

Rejtett kurzusok

Ha olyan kurzust töltesz fel, amit nem akarsz mindenki számára elérhetővé tenni, akkor egy mozdulattal rejtetté teheted. A rejtett kurzusokat csak azok érhetik el, akik ismerik a közvetlen linket, vagyis, akikkel megosztod azt.

Időzíthető tartalom a kurzusokban

Ha a kurzusod videóit és fájljait nem szeretnéd a vásárlás után egyszerre elérhetővé tenni, akkor lehetőséged van arra, hogy az egyes tartalmaknál késleltetést állíts be.

Ezáltal létrehozhatsz olyan kurzusokat, melyekben a hallgatók fokozatosan kapják meg a videókat és fájlokat, több lépésben, természetesen teljesen automatikusan. Például vásárlás után még csak az első videót látja a hallgatód, 2 nap múlva a másodikat is, majd rá 3 napra a következőt. Így akár több hónapnyi oktatóanyag is beütemezhető előre.

Kurzus hírek, értesítések és e-mailek küldése a hallgatóknak

A kurzusok hallgatóit értesíteni tudod, ha őket érintő változás, esemény, újdonság történik. A bejelentéseid megjelennek a kurzusod hírei között, de dönthetsz úgy, hogy emailben is elküldöd nekik.

Események, workshopok, meetupok

Ha vannak az online kurzusok mellett hagyományos rendezvényeid, akkor a részvételi díj beszedésében is segíthet a TudásPiac online kurzus platform. Meghatározhatod, hogy hány férőhelyed van, mikor és hol lesz az esemény, de akár különböző jegy típusokat is megadhatsz. A résztvevők listáját pedig XLS vagy PDF formátumban is letöltheted.

Értékesítési funkciók

Testre szabható értékesítési oldal

Azon felhasználóknak, akik az adott kurzust még nem vásárolták meg, a kurzus értékesítési oldala jelenik meg. Ezen az oldalon rövid kedvcsináló videót, értékesítési szövegeket, kurzus ismertetőt lehet elhelyezni. Az értékesítési oldalon látható az aktuális ajánlat ára is és itt van lehetőség továbblépni a megrendelő oldalra.

Akciós ajánlatok

Lehetőség van időben és/vagy darabszámban korlátozott árakciókat létrehozni. Így például megadhatjuk, hogy 1 héten át 5.000Ft-ot engedünk a kurzusunkból vagy akár azt is, hogy az első 10 jelentkező 3.000Ft-tal olcsóbban jelentkezhet a kurzusra.

Csomag ajánlatok

Adj több kurzust csomagban olcsóbban! A vásárlók szeretik úgy érezni, hogy jól jártak, te pedig magasabb bevételre tehetsz szert, ha több kurzust értékesítesz egyszerre,

VIP ajánlatok

Ha meglévő ügyfeleid egy bizonyos csoportjának (pl. VIP ügyfelek , egy rendezvényed látogatói, stb.) szeretnél különleges ajánlattal kedveskedeni, akkor nálunk ezt is megteheted. Csak címkézd fel a felhasználókat egy tetszőleges címkével és utána készíts egy olyan ajánlatot, ami csak az adott címkével rendelkező tagoknak látható és elérhető!

Előfizetések kezelése (membership site)

Az egyik legizgalmasabb üzleti modell az előfizetők gyűjtése. Ilyenkor az ügyfeleid meghatározott időszakonként fizetnek neked. A TudásPiac rendszere meg tudja oldani, hogy az előfizetésedre jelentkező felhasználók bankkártyáját a megadott időben automatikusan megterhelje (ezzel begyűjtse neked a pénzt) és automatikusan kiállítsa a számlát. Így neked csupán a tartalom gyártására kell koncentrálnod, hogy az előfizetőid sokáig elégedettek legyenek és egyre többen akarjanak bekerülni a “klubrendszeredbe”.

Kuponok

Lehetőség van az ajánlatainkhoz kuponokat létrehozni ezáltal a kuponnal rendelkező felhasználóknak kedvezményeket adhatunk, amennyiben vásárláskor megadják a kupon kódot.

Bankkártyás és átutalásos fizetés

A TudásPiac több fizetési szolgáltatót is támogat. Csak rajtad múlik, hogy a Barion, PayPal, SimplePay és az UniCredit Bank megoldása közül melyiket választod. Ha szeretnéd, akár egyszerre több szolgáltatóval is szerződhetsz.

Ha úgy döntesz, hogy támogatod a hagyományos banki átutalásokat, mi abban is támogatunk!

Automatikus számlázás

A Számlázz.hu vagy a Billingo rendszerén keresztül a vásárlást követően azonnal elkészül az elektronikus számla, amit a rendszer ki is küld a vevődnek. Így Neked nincs semmi dolog, a vevőd pedig a te közbenjárásod nélkül azonnal, hozzájut a számlájához.

Tanúsítványok kurzus elvégzése után

Ha szeretnél a hallgatóidnak a kurzusok elvégzése után automatikusan tanúsítvány kiállítani, akkor erre is lehetőséged van. A tanúsítványok letölthetőek PDF-ként vagy képként és a hallgató akár kinyomtatva, bekeretezve a falra is kiteheti őket.

A tanúsítványokon QR kód és egy ellenőrző link biztosítja az ellenőrizhetőséget, hitelességet. Ha a hallgató megosztja a tanúsítvány linkjét Facebook-on vagy LinkedIn-en az neked is egy jó reklám lehet, mert a link a te oktatóoldaladra irányítja az érdeklődőt.

 

Affiliate marketing

Az értékesítésbe partnereket vonhatsz be (olyanokat, akikkel azonos a célközönséged) és az általuk hozott vásárlásokat az általad meghatározott jutalékokkal a rendszer számolja. Így Te és a partnereid is naprakészek lehettek a jutalékok alakulásában és a kapmányaitok sikerességét illetően.

Facebook pixel integráció

A Tudáspiac a Facebook pixel segítségével információt tud megosztani a hirdetési fiókoddal, így a remarketing listádban gyűjtheted azokat, akik: megnézték az oldalad, akik jártak a megrendelő űrlapon és akik megvásárolták a kurzusodat.

Videós funkciók

Egyszerű feltöltő felület

A feltöltő felületre csak húzd be a videóidat, fájljaidat és máris elkezdődik a feltöltés. Nem gond ha a fájlok nagyok, nem gond, ha menet közben szüneteltetnéd a feltöltést, mert ezeket is megteheted! 

Feliratok támogatása

Ha a videóidhoz szeretnél feliratot feltölteni, akkor ezt akár több nyelven is megteheted. A feliratokat a felhasználó a lejátszóban választhatja ki.

Kép a képben

A hallgatóid akkor is nézhetik a videóidat, ha közben jegyzetelnek egy másik alkalmazásban vagy éppen más weboldalon járnak. 

Ezt a funkciót imádni fogják a hallgatóid! 🙂

 

Videók automatikus átkódolása

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy a videód vajon lejátszható lesz-e minden eszközön vagy esetleg lassú internet kapcsolattal nem lesz nézhető. A TudásPiac minden feltöltött videódat automatikusan átkódolja olyan formátumra, hogy az online lejátszható legyen a lehető legtöbb eszközön.

Feltölthetsz MP4, MOV vagy akár MKV formátumú videókat.

 

Riportok

Kurzus statisztika

Legyél mindig képben, hogy mi történik a kurzusodban.

A kurzus statisztika megmutatja, hogy

* hogyan állnak a kurzus videók nézettségei
* mely fájlokat és hányan töltötték le
* a teszteket hány felhasználó és milyen eredménnyel végezte el
* milyen értékeléseket kaptál és a felhasználók hány %-a jelzett vissza

Dashboard

Napra kész, látványos grafikonok segítenek, hogy mindig képben legyél az eladásaiddal. A Dashboard abban segít, hogy 1 perc alatt átláss minden fontos adatot a rendszeren. Legyen az értékesítési adat, adatforgalom vagy egyéb adminisztratív információ.

Teljes aktivitás riport

A felhasználóidról összefoglaló képet kaphatsz. Megnézheted, hogy melyik kurzusokban meddig jutottak, mennyit költöttek eddig az oldaladon, melyik kurzusokban kommenteltek, melyik kurzusokat értékelték, milyen emaileket küldött nekik a rendszer és azokat megnézték-e. Sőt, még azt is megnézheted, hogy az egyes videókat meddig és mikor nézték meg, a tudáspróbákon pedig milyen eredményeket értek el. 

Excel export

Lehetőség van a fontosabb adatokat Excel fájlokba exportálni, így ha szívesebben készítesz saját riportokat, akkor azt is megteheted.

Egyedi riportok

Az egyedi riport felületeken te állíthatod össze, hogy milyen adatokat szeretnél látni. Szűrőket állíthatsz be és kiválaszthatod a kimutatásban szereplő oszlopokat is.

Személyre szabás

Saját branding

A TudásPiac rendszerben a saját logódat és színeidet használhatod. Alakítsd a saját ízlésed szerint!

Saját domain név

A virtuális iskoládat saját domain vagy aldomain neveden érheted el. Ráadásul biztonságos HTTPS kapcsolatot biztosítunk minden csomagunkhoz. Ezáltal az oldalad látogatói biztonságos csatornán érhetik el oldaladat, aminek köszönhetően nagyobb bizalommal regisztrálnak kurzusaidra.

Személyes email sablonok

A rendszer által bizonyos események hatására automatikusan a felhasználóknak küldött üzeneteket teljes egészében a saját szád íze szerint alakíthatod.

A TudásPiac jelenleg 29 különböző email sablont kezel, melyekkel segít levenni a válladról a kommunikációs feladatokat és automatizálja a felhasználók értesítését.

 

Ők már használják és szeretik,

mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal. 
Jancsó Gergely

Fotós oktató, Jancsó Fotósuli

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

A TudásPiac pont akkor jött, amikor szükségem volt rá. Szerettem volna egy prémium minőségű felületet, ami minden igényemet kiszolgálja. Tudok affiliate rendszerben együttműködni másokkal, kuponokat használni, és mindezt egy zárt rendszeren belül, ahol a felhasználói élmény is első osztályú. A TudásPiac ügyfélszolgálata szinte azonnal megoldja a felmerülő problémákat, és azonnal választ kapok a kérdésekre. Az ügyfeleim nagy része még nem vett részt online oktatásban, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy könnyen kezelhető legyen, és azonnal bárki megértse, minden gomb és szöveg magyarul legyen. Különösen szeretem, hogy én is részt vehetek a rendszer fejlesztésében, és azt fejlesztik, amire éppen nekünk, ügyfeleknek a legjobban szüksége van. Folyamatosan megújul a rendszer és fontos a véleményünk.

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság

Készen állsz?

Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet akár 1 nap alatt!