Online kurzus platform
tanfolyamok és események
egyszerű, gyors értékesítéséhez

a FotósAkadémia egyik online kurzusának belső felülete a videólejátszóval

Videós online kurzusok

Tölts fel videókat, hanganyagokat és egyéb tetszőleges fájlokat!
Nem kell hozzá külön tárhely, mindent kényelmesen megtalálsz egy helyen.

Készíts automatikusan kiértékelt online teszteket, hogy a hallgatóid ellenőrizni tudják a megszerzett tudásukat! A TudásPiac által egy saját online kurzus platform lesz a kezedben, így te arra fókuszálhatsz, ami igazán fontos.

A kurzusaidon belül a hallgatók láthatják, hol tartanak, melyik videókat nézték már meg, melyiket csak részlegesen, melyik fájlokat töltötték le, stb.

Természetesen neked is rálátásod van a hallgatói tevékenységekre mint a rendszer tulajdonosa.

Kurzus katalógus

A kurzus katalógus az online tananyag portfóliódat tartalmazza.
A hallgatók, illetve a beállításoktól függően az oldalra látogató vendégek itt böngészhetnek az elérhető tanfolyamok között. A találatok szűrésére több lehetőség is van:

  • közvetlen szöveges keresés az erre kijelölt mezővel
  • találati lista rendezése cím, dátum, értékelés és ár alapján
  • szűrés kategória, címke és szint (kezdő, haladó, stb.) szerint
a FotósAkadémia nevű TudásPiac online kurzus rendszere katalógusa
online teszt (tudáspróba) a FotósAkadémia egyik kurzusában

Tudáspróbák

Minden kurzushoz készíthetsz tudáspróbákat. Ezek valójában az online kurzus platform felületén összeállítható tesztek, melyekkel a hallgatóid ellenőrizhetik a tudásukat, te pedig visszajelzést kaphatsz a feltöltött tartalmak érthetőségéről.

A tesztek állhatnak véletlenszerűen sorsolt vagy rögzített sorrendben megjelenő kérdésekből, melyeknél akár a válaszlehetőségek sorrendjét is véletlenszerűsítheted.

A tudáspróbát a rendszer automatikusan kiértékeli, így a hallgatód azonnal láthatja, hogy mennyire sikerült elsajátítania az anyagot.

Hallgatói tevékenység nyomon követése

Ha tudni akarod, hogy mit csinálnak a hallgatóid, akár név szerint is szűrheted a tevékenységüket. Ennek alapján képet kaphatsz a rendszer használatáról, és megfigyelheted az egyes tartalmaid népszerűségét. A naplóból az is kiderül, ki a legszorgalmasabb diákod.

Van olyan csomagunk, amiben felhasználónként és kurzusonként, sőt az egyes videókon belül is láthatod, hogy az adott felhasználó hol áll az anyag feldolgozásában.

Hallgatói értékelések

A vásárlói visszajelzések, értékelések fontos információkat adhatnak arról, hogy mi az amit szeretnek a hallgatóid és mi az, amivel a későbbiekben inkább nem érdemes foglalkoznod. Gyűjtsd be az értékeléseket, fejleszd a tartalmaid, és mutasd meg az értékesítési oldaladon a jól megérdemelt elismeréseket!

Ingyenes vagy fizetős tanfolyam?

Nem csak fizetős, hanem akár ingyenes kurzusokat is létrehozhatsz, melyekre a feliratkozás regisztrációval történik. Ezáltal később elérheted azokat is, akik érdeklődtek az ingyenes kurzusod iránt, de még nem fizető ügyfeleid.

Természetesen, ha cégen belüli oktatórendszer kialakításához szeretnéd használni a TudásPiac online kurzus platform adta lehetőségeket, eleve nem kell árakat megadnod. Ugyanakkor erre a felhasználási módra is sok hasznos funkcióval készültünk.

Lejáró vagy örökös hozzáférés?

Ha a kurzusodhoz való hozzáférést nem örökre szeretnéd adni, akkor lehetőséged van tetszőleges hosszúságú időkorlátot beállítani rá.
A hozzáférés lejártát követően a hallgató már nem fér hozzá a kurzus tartalmához.

Ha a rendszered értékesítés alapú, akkor a hallgatód újra megvásárolhatja a hozzáférést a lejárat után.

Kurzus chat

A kurzuson belül a hallgatóidnak lehetőséget adhatsz arra, hogy kérdéseket tegyenek fel az oktatónak és beszélgetést kezdeményezzenek egymással, amitől még több információhoz juthatnak az adott téma kapcsán.

Rejtett kurzusok

Ha olyan kurzust töltesz fel, amit nem akarsz mindenki számára elérhetővé tenni, akkor egy mozdulattal rejtetté teheted. A rejtett kurzusokat csak azok érhetik el, akik ismerik a közvetlen linket, vagyis, akikkel megosztod azt.

Időzíthető tartalom a kurzusokban

Ha a kurzusod videóit és fájljait nem szeretnéd a vásárlás után egyszerre elérhetővé tenni, akkor lehetőséged van arra, hogy az egyes tartalmaknál késleltetést állíts be.

Ezáltal létrehozhatsz olyan kurzusokat, melyekben a hallgatók fokozatosan kapják meg a videókat és fájlokat, több lépésben, természetesen teljesen automatikusan. Például vásárlás után még csak az első videót látja a hallgatód, 2 nap múlva a másodikat is, majd rá 3 napra a következőt. Így akár több hónapnyi oktatóanyag is beütemezhető előre.

Kurzus hírek, értesítések és e-mailek küldése a hallgatóknak

A kurzusok hallgatóit értesíteni tudod, ha őket érintő változás, esemény, újdonság történik. A bejelentéseid megjelennek a kurzusod hírei között, de dönthetsz úgy, hogy emailben is elküldöd nekik.

Események, workshopok, meetupok

Ha vannak az online kurzusok mellett hagyományos rendezvényeid, akkor a részvételi díj beszedésében is segíthet a TudásPiac online kurzus platform. Meghatározhatod, hogy hány férőhelyed van, mikor és hol lesz az esemény, de akár különböző jegy típusokat is megadhatsz. A résztvevők listáját pedig XLS vagy PDF formátumban is letöltheted.

Értékesítési funkciók

Testre szabható értékesítési oldal

Azon felhasználóknak, akik az adott kurzust még nem vásárolták meg, a kurzus értékesítési oldala jelenik meg. Ezen az oldalon rövid kedvcsináló videót, értékesítési szövegeket, kurzus ismertetőt lehet elhelyezni. Az értékesítési oldalon látható az aktuális ajánlat ára is és itt van lehetőség továbblépni a megrendelő oldalra.

Akciós ajánlatok

Lehetőség van időben és/vagy darabszámban korlátozott árakciókat létrehozni. Így például megadhatjuk, hogy 1 héten át 5.000Ft-ot engedünk a kurzusunkból vagy akár azt is, hogy az első 10 jelentkező 3.000Ft-tal olcsóbban jelentkezhet a kurzusra.

Csomag ajánlatok

Adj több kurzust csomagban olcsóbban! A vásárlók szeretik úgy érezni, hogy jól jártak, te pedig magasabb bevételre tehetsz szert, ha több kurzust értékesítesz egyszerre,

VIP ajánlatok

Ha meglévő ügyfeleid egy bizonyos csoportjának (pl. VIP ügyfelek , egy rendezvényed látogatói, stb.) szeretnél különleges ajánlattal kedveskedeni, akkor nálunk ezt is megteheted. Csak címkézd fel a felhasználókat egy tetszőleges címkével és utána készíts egy olyan ajánlatot, ami csak az adott címkével rendelkező tagoknak látható és elérhető!

Előfizetések kezelése (membership site)

Az egyik legizgalmasabb üzleti modell az előfizetők gyűjtése. Ilyenkor az ügyfeleid meghatározott időszakonként fizetnek neked. A TudásPiac rendszere meg tudja oldani, hogy az előfizetésedre jelentkező felhasználók bankkártyáját a megadott időben automatikusan megterhelje (ezzel begyűjtse neked a pénzt) és automatikusan kiállítsa a számlát. Így neked csupán a tartalom gyártására kell koncentrálnod, hogy az előfizetőid sokáig elégedettek legyenek és egyre többen akarjanak bekerülni a „klubrendszeredbe”.

Kuponok

Lehetőség van az ajánlatainkhoz kuponokat létrehozni ezáltal a kuponnal rendelkező felhasználóknak kedvezményeket adhatunk, amennyiben vásárláskor megadják a kupon kódot.

Bankkártyás és átutalásos fizetés

A TudásPiac több fizetési szolgáltatót is támogat. Csak rajtad múlik, hogy a Barion, PayPal, SimplePay és az UniCredit Bank megoldása közül melyiket választod. Ha szeretnéd, akár egyszerre több szolgáltatóval is szerződhetsz.

Ha úgy döntesz, hogy támogatod a hagyományos banki átutalásokat, mi abban is támogatunk!

Automatikus számlázás

A Számlázz.hu vagy a Billingo rendszerén keresztül a vásárlást követően azonnal elkészül az elektronikus számla, amit a rendszer ki is küld a vevődnek. Így Neked nincs semmi dolog, a vevőd pedig a te közbenjárásod nélkül azonnal, hozzájut a számlájához.

Tanúsítványok kurzus elvégzése után

Ha szeretnél a hallgatóidnak a kurzusok elvégzése után automatikusan tanúsítvány kiállítani, akkor erre is lehetőséged van. A tanúsítványok letölthetőek PDF-ként vagy képként és a hallgató akár kinyomtatva, bekeretezve a falra is kiteheti őket.

A tanúsítványokon QR kód és egy ellenőrző link biztosítja az ellenőrizhetőséget, hitelességet. Ha a hallgató megosztja a tanúsítvány linkjét Facebook-on vagy LinkedIn-en az neked is egy jó reklám lehet, mert a link a te oktatóoldaladra irányítja az érdeklődőt.

 

Affiliate marketing

Az értékesítésbe partnereket vonhatsz be (olyanokat, akikkel azonos a célközönséged) és az általuk hozott vásárlásokat az általad meghatározott jutalékokkal a rendszer számolja. Így Te és a partnereid is naprakészek lehettek a jutalékok alakulásában és a kapmányaitok sikerességét illetően.

Facebook pixel integráció

A Tudáspiac a Facebook pixel segítségével információt tud megosztani a hirdetési fiókoddal, így a remarketing listádban gyűjtheted azokat, akik: megnézték az oldalad, akik jártak a megrendelő űrlapon és akik megvásárolták a kurzusodat.

Videós funkciók

Egyszerű feltöltő felület

A feltöltő felületre csak húzd be a videóidat, fájljaidat és máris elkezdődik a feltöltés. Nem gond ha a fájlok nagyok, nem gond, ha menet közben szüneteltetnéd a feltöltést, mert ezeket is megteheted! 

Feliratok támogatása

Ha a videóidhoz szeretnél feliratot feltölteni, akkor ezt akár több nyelven is megteheted. A feliratokat a felhasználó a lejátszóban választhatja ki.

Kép a képben

A hallgatóid akkor is nézhetik a videóidat, ha közben jegyzetelnek egy másik alkalmazásban vagy éppen más weboldalon járnak. 

Ezt a funkciót imádni fogják a hallgatóid! 🙂

 

Videók automatikus átkódolása

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy a videód vajon lejátszható lesz-e minden eszközön vagy esetleg lassú internet kapcsolattal nem lesz nézhető. A TudásPiac minden feltöltött videódat automatikusan átkódolja olyan formátumra, hogy az online lejátszható legyen a lehető legtöbb eszközön.

Feltölthetsz MP4, MOV vagy akár MKV formátumú videókat.

 

Riportok

Kurzus statisztika

Legyél mindig képben, hogy mi történik a kurzusodban.

A kurzus statisztika megmutatja, hogy

* hogyan állnak a kurzus videók nézettségei
* mely fájlokat és hányan töltötték le
* a teszteket hány felhasználó és milyen eredménnyel végezte el
* milyen értékeléseket kaptál és a felhasználók hány %-a jelzett vissza

Dashboard

Napra kész, látványos grafikonok segítenek, hogy mindig képben legyél az eladásaiddal. A Dashboard abban segít, hogy 1 perc alatt átláss minden fontos adatot a rendszeren. Legyen az értékesítési adat, adatforgalom vagy egyéb adminisztratív információ.

Teljes aktivitás riport

A felhasználóidról összefoglaló képet kaphatsz. Megnézheted, hogy melyik kurzusokban meddig jutottak, mennyit költöttek eddig az oldaladon, melyik kurzusokban kommenteltek, melyik kurzusokat értékelték, milyen emaileket küldött nekik a rendszer és azokat megnézték-e. Sőt, még azt is megnézheted, hogy az egyes videókat meddig és mikor nézték meg, a tudáspróbákon pedig milyen eredményeket értek el. 

Excel export

Lehetőség van a fontosabb adatokat Excel fájlokba exportálni, így ha szívesebben készítesz saját riportokat, akkor azt is megteheted.

Egyedi riportok

Az egyedi riport felületeken te állíthatod össze, hogy milyen adatokat szeretnél látni. Szűrőket állíthatsz be és kiválaszthatod a kimutatásban szereplő oszlopokat is.

Személyre szabás

Saját branding

A TudásPiac rendszerben a saját logódat és színeidet használhatod. Alakítsd a saját ízlésed szerint!

Saját domain név

A virtuális iskoládat saját domain vagy aldomain neveden érheted el. Ráadásul biztonságos HTTPS kapcsolatot biztosítunk minden csomagunkhoz. Ezáltal az oldalad látogatói biztonságos csatornán érhetik el oldaladat, aminek köszönhetően nagyobb bizalommal regisztrálnak kurzusaidra.

Személyes email sablonok

A rendszer által bizonyos események hatására automatikusan a felhasználóknak küldött üzeneteket teljes egészében a saját szád íze szerint alakíthatod.

A TudásPiac jelenleg 29 különböző email sablont kezel, melyekkel segít levenni a válladról a kommunikációs feladatokat és automatizálja a felhasználók értesítését.

 

Ők már használják és szeretik, mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Igen nagy örömmel töltött el, hogy 2020-ban rátaláltam egy ajánlás alapján a Tudás Piacra. Egy olyan ingyenesen hozzáférhető platform kialakításához kerestem akkor felületet, melynek minden szempontból megfelelt a T.P.

 A Magyar Turisztikai Ügynökség /MTÜ/ WOW HUNGARY platformját kezeljük ezen a felületen keresztül.

 A platform B2B ügyfeleknek szól elsősorban és cseh nyelven van.

 A platform, Ákos és a lelkes munkatársainak már-már önfeláldozó munkájának köszönhetően, folyamatosan fejlődik, tökéletesedik és egyre több nyelvi mutáció "barátja".

Nekünk fontos volt, hogy a tanulók számára ingyen hozzáférhető legyen és mind a diákoknak és a kezelőknek felhasználóbarát, gyorsan és könnyen kezelhető legyen.

Ráadásul Ákosék és a supportnak köszönhetően, amennyiben bármilyen nehézségbe ütköztünk eddig a múltban, mindig gyorsan, készségesen álltak a rendelkezésünkre, akár telefonon, akár írásban is.

A segítségnyújtás oktató mini videókat, leírásokat vagy rövid magyarázatokat foglal magában.

Mindenkinek melegen ajánljuk.

Dorotka Nikolicza

a WOW Hungary platform kezelője, Magyar Turisztikai Ügynökség

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal.
Jancsó Gergely

fotós oktató, Jancsó Fotósuli

A sztorimat visszafelé kezdeném, jelenleg a Tudáspiac működteti online jógaiskolámat, amely így az ország egész területén sőt bőven határon túl is lehetővé teszi a tanulást. A munkanapjaimat megkönnyítik az automatizált folyamatok, a telefonomról el tudom rendezni a napi ügyeket legyek akárhol is. A statisztikák pedig segítenek nyomon követni az üzletem sikereit. És sikerek bőven vannak amióta a Tudáspiacot használom. Előtte manuálisan küldözgettem a tananyagot, ami rengeteg időt és adminisztrációt vett igénybe, a tanításra alig maradt időm, szinte csak admin munkákat láttam el. Ez varázsütésre megszűnt amióta ezt a rendszert használom.

Belefogtam egy saját rendszer fejlesztetésébe is, ami szintén csak az időt és a pénzt rabolta, majd megmentőként bukkantam rá erre a lehetőségre. Havi szinten annyi fejlesztés kerül bele a Tudáspiac rendszerébe amit egy magánfejlesztésben ki sem lehetne termelni, vagy elvinné az összes hasznot. Egyéni kérésekre is mindig gyorsan kapok választ és megvalósulnak a változtatási kéréseim is. Hálás köszönet, hogy vagytok. Már el se tudnám képzelni máshogy a munkámat.

Halbrucker Nóra

akkreditált jógaoktató, Almogudtha Yoga School

Nagyon szeretem a Tudáspiac rendszerét. Több mint két éve használom, a kurzusaim így azokhoz is eljutnak, akik személyesen nem tudnak részt venni a képzéseimen. Szeretem azt is, hogy egyszerre tudok minden tagnak levelet küldeni a rendszeren keresztül, így mindenkit minimális időráfordítással tudok értesíteni az újonnan feltett képzésekről. Sok szabad időt spórol nekem is, mert ezáltal kevesebb képzést kell tartanom élőben, és folyamatos bevételt is biztosít. Ha bármilyen nehézségem volt a szerkesztéssel, az elején a beüzemeléssel, azonnali segítséget kaptam. Nagyon korrekt, tetszik, hogy Magyar stáb van mögötte, elérhetőek, és egy Facebook csoportban a tagok egymásnak is segítenek. Folyamatos a fejlesztés, nyitottak az ötletekre és a visszajelzéseket figyelembe véve maximálisan kiszolgálják a vevőket. Ha egy kis plusz bevételre van szükségem, akkor 1-et fizet 2-t kap akcióval ez mindig sikerül, ráadásul új csatlakozókat is szerzek, mert ilyenkor szívesebben ajánlják tovább egymásnak a kurzusokat. Rendkívül elégedett és hálás vagyok ezért a lehetőségért!

Nemes Erika

életvezetési coach, Égisegítség.hu

Másfél éve használjuk a TudásPiac felületét. Mi egyelőre 1 komplett kurzussal vagyunk jelen, amit később 3-ra fogunk bővíteni. Nagyon fontosnak tartottuk, hogy magyar fejlesztésű oldalon, magyar cégnél legyünk előfizetők. A TudásPiac számos lehetőséget kínál mindazok számára akik online akarnak értékesíteni, sőt valójában sokkal többet is. Folyamatos (havi szintű) fejlesztések a felhasználói igények szerint, Zárt facebook csoport, ahol még hétvégén is vagy ünnepnapokon szinte azonnal választ kapunk a felmerülő kérdésekre. Nagyon tetszik továbbá a help rész ami valójában egy használati útmutatója a rendszernek, itt tényleg minden le van írva, így nagyon könnyen be lehet állítani egy friss rendszert. Összességében én és csapatom mindenkinek ajánljuk a TudásPiac-ot, mert ahhoz képest amit tud a rendszer, borzalmasan jól van árazva, ami egy hatalmas és fontos szempont!

Mányi Mátyás

alapító, operatőr és vágó, AngolVelem.hu

A TudásPiac rendszere legnagyobb örömünkre gyorsan és gördülékenyen tört be cégünk életébe. A rendszer folyamatosan fejlődik, a naprakész csapat pedig szívesen veszi a fejlesztési javaslatokat. A szakértő support rendszer gyors, így minden esetleges kérdésünkre azonnal válaszolnak. Szeretjük, hogy a felület bárhonnan elérhető, laptopról és telefonról egyaránt könnyen kezelhető, külföldi célközönségünk miatt pedig nagyon fontos szempont volt a döntésnél a többnyelvű menürendszer elérése. Visszajelzések alapján tanulóink számára is könnyen kezelhető és átlátható a felület, amelyre hetente három kurzust töltünk fel.

Benevia Kft.

szépségápolási és kozmetikai vállalat

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

Azért választottam a TudásPiac rendszerét, mert aktívan támogatja az online kurzusaim értékesítésének marketingjét és mert magyar vállalkozókat támogatok az előfizetéssel. Az akkreditált pedagógus-továbbképzéseimnek kerestem oktatási felületet, ami tud online teszteket és okleveleket is adni. Mondanom sem kell, azóta már számos online kurzust indítottam, és vannak saját oktatóim is, akik mellett passzív bevételt is tudok realizálni. Mindent is tud, nem találtam még olyan funkciót, amit ne tudna kezelni, vagy ha mégis, azt jelzem és felírják a fejlesztési listára. Nagyon hasznos, hogy van segítségkérési lehetőség a felhasználóknak, szinte azonnal kapok választ a kérdéseimre, segítenek a technikai megvalósításban. 

Abszolút megéri az előfizetési díjat, nem csinálnám más rendszerben az online kurzusokat!

Fürész-Mayernik Melinda

alapító, Angol Kalauz program

1 év távlatában kijelenthetem, hogy a Tudáspiac videós platformja rendkívül stabil és gyors.

Korábban kipróbáltuk a neves külföldi platformok mindegyikét, de a teszt időszak után nem volt kérdés, hogy hosszú távra a Tudáspiac mellett döntünk.

A rendszer felépítése felhasználóbarát, ugyanakkor számos hasznos funkcióval rendelkezik.

Vásárlóink egyszer sem jeleztek problémát a platformmal kapcsolatban, ugyan a fizetési szolgáltatóknál felmerültek problémák, de ez nem a Tudáspiac rendszerének a hibája.

Pár óra alatt elkészült a dizájn és működött az oldal. Tökéletes, hogy fájlokat is lehet csatolni a videók mellé. Egyedülálló a magyar nyelvű affiliate rendszer is.

Összefoglalva egy jól átgondolt, stabil, felhasználóbarát rendszer megfizethető áron.

Endrédi Péter

ügyvezető, Medical Beauty

Itt nem kizárólag egy szolgáltatást kap az ember, hanem egy kedves segítőkész közösség részévé válik a Tudáspiac előfizetésével. Nagyon jó és nagyon tetszik, hogy van kommunikáció nem csak a szolgáltató részéről, hanem a közösségen belül is, gondolok itt a facebook csoportra. És ugyanezt a szellemiséget tovább lehet vinni a rendszer által a saját diákjaink felé a kurzusokba. Sajnos az én sztorim még egyáltalán nem siker sztori, mivel még nem tudtam a többi munkám mellett elég időt és energiát fektetni a kurzusaimba, de egy biztos, kiválóan lehet összerakni azt amit szeretnénk tudás gyanánt átadni másoknak! Remek felületnek tartom, és folyamatosan fejlődik a közösség igényei által akik használják! Én munka mellett hobbi célra bérlem ezt a rendszert egy közel 15 éves álmom megvalósításához. A technikai részt (automata fizetés és számlázás....) nem volt nehéz összerakni, és van segítség több formában is! Egyelőre még csak két kurzusom van , de élveztem minden percét a létrehozásának! 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek aki profi rendszerrel szeretne dolgozni saját kurzusainak a megalkotásához. JA ÉS ITT NEM NYÚLNAK LE JUTALÉKOT!!! Kifizeted a havidíjat és ennyi!

Kirsch Norbert

Németh Kitti vagyok a Szitakötő Spirituális Klub megálmodója, spirituális életvezetési és transzformációs coach, Tarot kártya elemző, illetve Biologika (Germán Új Medicina) konzulens és tréner. Sokévi oktatói és coachtevékenység után 2021 szeptemberében az alapcsomaggal és egy videókurzussal kezdtem meg az online oktatói munkámat a TudásPiac felületén.

Mielőtt előfizettem volna, sok külföldi oktatási felületet hasonlítottam össze, és nagyon örültem, hogy találtam magyar nyelvű oldalt, ami minőségi és sokoldalú szolgáltatást nyújt. Utólag is bebizonyult, hogy jó döntést hoztam, és kifejezetten elégedett vagyok a TudásPiaccal, mert azóta is állandó és gyors ügyféltámogatással, sok funkcióval és folyamatos fejlesztésekkel teszik egyszerűbbé a munkámat.

Amit különösen szeretek az az, hogy védelem alatt állnak a tananyagaim és a videóanyagok is, nem lehet engedély nélkül továbbadni a szellemi termékeimet. Az is előnyös, hogy a saját színvilágomra szabhattam az oldalt, számos egyedi beállítási lehetőség van, és villámgyors és nagyon egyszerű volt a számlázó programmal összekötni a rendszert. Sőt, amikor jeleztem, hogy olyan bankkártyás fizetési felületet használok, ami még nincs integrálva a rendszerbe, akkor egy hét alatt elkészült a fejlesztés, és már használhattam is. És ami számomra a legjobb a TudásPiac rendszerében, hogy nem kell állandóan egy drága informatikussal egyeztetni és saját honlapot fenntartani. Akkor töltök fel új anyagot, amikor éppen ráérek és mindent be tudok állítani egyedül is pár perc alatt.

A hallgatóim is szeretik a felületet, mert egyszerűen használható, letisztult, érthető rendszer, és a felhasználói fiókjukba bejelentkezve bármikor elérik a megvásárolt kurzusaik videóanyagát és tananyagát.

Jelenleg két kisebb kurzuscsomagom és négy prémium kurzusom fut a TudásPiacon, ami 2022 első félévében 5 millió forintos bevételhez juttatott, és mostmár a Haladó csomaggal és többszörös tárhelybővítéssel készítem az újabb kurzusokat. Az online kurzusokon kívül élő eseményekre jegyértékesítő felületként is használom az oldalt, és mivel kategóriákra lehet szűrni, így kényelmes és minden elérhető egy helyen.

Szeretettel ajánlom a TudásPiac rendszerét bárkinek, aki szereti kézben tartani a dolgait, nem akar saját informatikussal és honlappal pénzt, időt és energiát pazarolni, és szeretne a hallgatóinak egy kényelmes és egyszerűen használható felületet biztosítani.

Németh Kitti

életvezetési coach, Szitakötő Spirituális Klub

Készen állsz?

Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet akár 1 nap alatt!