Gyakori kérdések

Érdemes elolvasnod őket, mert sok hasznos információt szedtünk össze az alábbiakban.

Ezeknek a kérdéseknek a többségét érdeklődők tették fel, így elképzelhető, hogy benned is megfogalmazódott már 1-2 hasonló kérdés. 

Ez egy e-Learning rendszer?

Valójában igen, de mi inkább v-Learningnek hívjuk, mert nálunk a videóké a főszerep.

Más ügyfeleitek kurzusai is látszanak a rendszerben?

Nem. Minden ügyfelünk saját, szeparált TudásPiac rendszert kap teljes értékű adminisztrátori jogkörrel.

Feltöltheted a saját logódat, átszínezheted az oldalt, saját domain neveden érheted el és csak a te kurzusaid, illetve azon oktatók kurzusai lesznek elérhetőek rajta, akiket te felveszel. Az ügyfeleid számára olyan lesz, mintha a te saját oktatóoldalad lenne.

Működik mobil eszközökön is?

Igen. Nagy hangsúlyt fektettünk a fejlesztés során arra, hogy a hallgatók szinte bármilyen internetre képes eszközön tudjanak tanulni. Így a legtöbb mobiltelefonon, táblagépen, laptopon és asztali számítógépen futtathatóak a kurzusaink.

A videók letölthetőek?

Nem. A videók nem letölthetőek a felhasználók számára és letöltés elleni védelmet is alkalmazunk.

Használhatom céges belső oktatásokra is?

Céges oktatásokhoz a TudásPiac vállalati verzióját, a vLearninget ajánljuk. A vLearning-ben lehetőség van a szervezeti hierarchia leképezésére, betekintő és csoport kezelői szerepköröket is kezel, fejlettebb a csoport kezelés, van tömeges import funkció és több biztonsági beállítást tartalmaz.

Használhatom a saját domain nevemet is?

Igen. Saját domain nevet, de akár meglévő domain név alá regisztrál aldomaint (pl. oktatas.cegnev.hu) is használhatsz.

Ti értékesítitek a kurzusaimat?

Alapból nem, de tudunk segíteni benne.

A csomagjaink a TudásPiac rendszert tartalmazzák, de lehetőséged van extra szolgáltatásként oktatásaid értékesítéséhez segítséget kérni. 

Az értékesítésekben tisztán jutalék alapon tudunk segíteni, így nem vállalsz extra kockázatot. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor az info (kukac) tudaspiac.hu címen érdeklődj a részletekről!

A kurzusok eladásából származó bevételét mikor kapom meg?

Azonnal. A pénzed nem folyik rajtunk keresztül, az egyből a te számládra érkezik.

Kell saját tárhellyel rendelkeznem?

Nem. A tárhelyet biztosítjuk az előfizetésedhez. Így sem tárhelyre, sem külön szerverre nincsen szükséged.

A frissítésekért fizetnem kell?

Nem. A frissítések ingyenesek. Így a rendszered idővel egyre többet tud majd és ezért neked nem kell külön fizetned.

Milyen egyéb költségekkel kell számolni?

Amennyiben használod az értékesítési funkciókat, akkor az alábbi egyéb költségekkel kell számolnod:

  • Számlázás: a számlázóprogramod díjai.  A Szamlazz.hu vagy a Billingo.hu oldalán részletezett díjtételek az irányadóak.
  • Online fizetés: a fizetési szolgáltatód díjai. Általában tranzakciónkénti jutalékot számolnak fel a szolgáltatók (jellemzően pár %), de van amelyiknél egyszeri csatlakozási díjjal is számolni kell.

Mennyi idő elindítani egy TudásPiac rendszert?

Részünkről a beüzemelés minimális időt vesz igénybe, így akár már 1 nap alatt lehet saját rendszered.

Fontos tudnod, hogy a fizetési szolgáltatóknak jóvá kell hagyniuk az online bankkártyás fizetésre irányuló kérelmedet. Ennek átfutási ideje mindig az adott szolgáltatótól függ.

Mit jelent az osztott és a dedikált szerver az előfizetési csomagoknál?

Csomagjaink többsége osztott szerver használatú, ami azt jelenti, hogy egy-egy szerverünkön több ügyfelünk TudásPiac rendszere is helyet kap. Ezek a rendszerek teljesen elszeparáltak és mindegyiknek külön webcíme van, így a külső szemlélő számára teljesen külön rendszerként jelennek meg.

A dedikált szerver azt jelenti, hogy ügyfelünk saját szervert vagy szervereket kap a TudásPiac előfizetéséhez. Ez az opció a Korlátlan csomagunk esetében érhető el. Akkor lehet rá szükség, ha a szokásosnál magasabb forgalomra lehet számítani vagy az osztott használatú rendszereknél nagyobb tárhelyre, erősebb hardverre van szükség.

 

Kapok segítséget az induláshoz?

Igen. A kezdeti beállításokban egy profi útmutató segít majd eligazodni, de ha elakadnál, akkor ügyfélszolgálatunk segít átlendülni a nehézségeken.

Kurzus vásárlásakor a számlát ki állítja ki?

A számlákat a TudásPiac állítja ki, de a te céged nevében, a Számlázz.hu vagy Billingo fiókodon keresztül. Vagyis a vevőd úgy fogja érzékelni, hogy tőled kapta a számlát, mert az minden tekintetben olyan lesz, mintha tényleg te állítottad volna ki.

Miben más, mintha a Youtube-ra vagy más videómegosztó oldalra tölteném fel a videókat?

  • Nálunk minden egyes hallgatóról látod név szerint, hogy mikor és mit csinált a rendszerben, így személyre szabottan tudsz nekik segíteni vagy akár emailt küldeni.
  • A videók mellé feltölthetsz előadás diákat, pdf-eket, képeket, hanganyagokat, ebook-okat is, sőt, még tesztkérdéseket is készíthetsz, amiket a hallgatóid kitölthetnek.
  • Beépített értékesítési rendszer van, vagyis a videóidat online értékesítheted. Neked ehhez csak a látogatókat kell az oldalra hozni, a többit a rendszer automatikusan megoldja.
  • Nincsenek reklámok és nem mutatjuk meg a videó végén a konkurrenseid hasonló témájú videóit. Itt csak a te anyagaidra koncentrálhatnak az ügyfeleid.
  • Mi azt is meg tudjuk mondani, hogy hányan NEM nézték meg a videódat.

Mi kell az induláshoz?

1. Számlázz.hu vagy Billingo előfizetés a számlázáshoz

2. Ha bankkártyás fizetést is szeretnél az oldaldra, akkor az alábbi szolgáltatók valamelyikével kell szerződnöd: Barion, PayPal, SimplePay vagy UniCredit

3. Email cím, amit a rendszer használhat levelek küldéséhez a nevedben (pl. megrendelés visszaigazolás, elfelejtett jelszó, stb.)

4. Domain vagy aldomain név, amit a TudásPiac rendszered használhat

5. ÁSZF, ami a te vevőidnek szól

6. Adatkezelési nyilatkozat, ami szintén az ügyfeleidnek szól

7. Tananyagok, amiket feltöltesz

Hogyan lehet TudásPiac rendszerem?

1. Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével vagy a Csomagok menüben a Megrendelés gomb megnyomásával!

2. Segítünk eligazodni a csomagjaink között és megválaszoljuk az összes felmerült kérdésedet, sőt még bemutatót is tartunk, ha szeretnéd.

3. Megkötjük a szerződést.

4. Beállítjuk a rendszeredet és megtanítunk a használatára.

5. Tiéd a pálya!

Ők már használják és szeretik,

mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal. 
Jancsó Gergely

Fotós oktató, Jancsó Fotósuli

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

A TudásPiac pont akkor jött, amikor szükségem volt rá. Szerettem volna egy prémium minőségű felületet, ami minden igényemet kiszolgálja. Tudok affiliate rendszerben együttműködni másokkal, kuponokat használni, és mindezt egy zárt rendszeren belül, ahol a felhasználói élmény is első osztályú. A TudásPiac ügyfélszolgálata szinte azonnal megoldja a felmerülő problémákat, és azonnal választ kapok a kérdésekre. Az ügyfeleim nagy része még nem vett részt online oktatásban, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy könnyen kezelhető legyen, és azonnal bárki megértse, minden gomb és szöveg magyarul legyen. Különösen szeretem, hogy én is részt vehetek a rendszer fejlesztésében, és azt fejlesztik, amire éppen nekünk, ügyfeleknek a legjobban szüksége van. Folyamatosan megújul a rendszer és fontos a véleményünk.

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság

Készen állsz?

Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet akár 1 nap alatt!