Készíts és értékesíts online kurzusokat gyorsan, rugalmasan és hatékonyan!

Korszerű platform, magyar adózási

és jogi környezetre optimalizálva

a saját branded alatt!

Biztos nem lepődsz meg, ha azt mondjuk neked, még soha nem volt ilyen fontos, mint most a 21. században, hogy az emberek minél gyorsabban és könnyebben jussanak tudáshoz, információhoz. Viszont egy tényezőnek nagyon szűkében vagyunk, ez pedig az idő.

Nem egyszerű a zsúfolt napirendet összeegyeztetni egy hosszabb kurzus fix időpontjaival, és akkor még nem említettük a fizikai távolság okozta nehézségeket. Ezek megoldására hoztuk létre a TudásPiac e-learning rendszert, ahol a felhasználók saját maguk oszthatják be, hol, mikor és milyen ütemben szeretnének tanulni.

Felejtsd el a terembérletet, az idő- és létszámkorlátokat!

Ha a tematikád kész van és az oktatóanyagod is készen áll, miért ne lépnél eggyel magasabb szintre és juttatnád el online is kurzusaidat még szélesebb körben az érdeklődőkhöz?

Érj el még több tanulni vágyót!

Használd ki, hogy online azokat is vissza tudod ültetni az “iskolapadba”, akik a hagyományos offline kurzusokon nem tudnak részt venni.

Taníts!

Add át hallgatóidnak azt a tudást, amely segíti őket akár személyes, akár szakmai fejlődésükben. Elég a tanfolyamot csupán egyszer elkészítened, utána arra lényegében bármennyien feliratkozhatnak, nincs felső korlát!

Oktass a saját márkád alatt!

Használd saját logódat, saját domainedet, egy az egyben saját arculatodat! A TudásPiac rendszerét tetszőlegesen testre szabhatod!

 Járj egy lépéssel a konkurencia előtt!

 

A videós tartalomfogyasztás még sosem volt ilyen népszerű mint napjainkban: az internet forgalmának 75%-át teszi ki és folyamatosan nő! 2022-re várhatóan már a 82% lesz. Valamint kutatások bizonyítják, hogy a videóban átadott információkat az agy 60 000-szer gyorsabban dolgozza fel, mint az olvasott szöveget. Meggyőző igaz?
Azok az iskolák, akik nem nyitnak az online oktatás irányába belátható időn belül, komoly hátrányba kerülhetnek a konkurenseikhez képest.

Ragadd meg a lehetőséget, indítsd el saját e-learning rendszeredet és kerülj lépéselőnybe versenytársaiddal szemben! 

 

Készen állsz?

 Lépj velünk kapcsolatba és indítsd el saját online oktatófelületedet, akár 1 munkanap alatt!

Minden funkciót úgy alakítottunk ki, hogy Neked csak az oktatásra kelljen figyelned!

 • Sokrétű eszköz készlet a hatékony tanulásért

  A videók mellett hallgatóid rendelkezésére bocsáthatsz e-bookokat, hanganyagokat, letölthető pdf-ket, tudáspróbák elé állíthatod őket és a beépített kurzus chaten maradhatsz kapcsolatban velük.

 • Mobilra és számítógépre optimalizálva

  Ebben a kérdésben nálunk nincs kompromisszum, első a felhasználói élmény! Ezért a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes legyen a tanulás akár mobilról vagy tabletről, akár számítógépről szeretné valaki a kurzust elvégezni.

 • Online “jegyértékesítő iroda”

  A TudásPiacot online jegyértékesítő felületként is használhatod, amelyen keresztül klasszikus tantermi tanfolyamaid díját is be tudják fizetni az érdeklődők.

 • Az adminisztráció már nem is lehetne kényelmesebb

  Miért vesződnél az adminisztratív teendőkkel, ha azt az időt hallgatói kérdések megválaszolására vagy akár legújabb online tanfolyamod elkészítésére is fordíthatnád? A TudásPiacot összekötheted a legnépszerűbb magyar fizetési és számlázási rendszerekkel, az egész nem tart tovább néhány kattintásnál.

Saját kurzusok és videótár


A katalógusban a hallgatóid böngészhetnek ingyenes vagy fizetős online kurzusaid között.

Lehetőségük van szöveges keresésre, találati lista rendezésre, kategóriánkénti szűrésre, szint szerinti szűrésre és címke szerinti szűrésre is.

Nem kell félned, hogy a versenytársad anyagait megtalálják! A katalógusban csak a saját és oktatóid kurzusai látszódnak.

Ez a rendszer csak a Tied! 

 

A hallgatóid imádni fogják, mert…

Annyira könnyű használni, mint a YouTube-ot

Minden felület egyértelmű és a rendszer tanácsokkal segíti őket az előrejutásban.

Kényelmesen, a saját ütemben haladhatnak

A videókat többször is megnézhetik, ott ahol éppen jól esik nekik. Persze, időkorlátot azért szabhatsz nekik. 😉

Eszközfüggetlen az élmény

A videókat nézhetik számítógépen, de akár táblagépen vagy mobilon is. Pont ahogy megszokták. 

Fókuszálj a tartalomra,

a technikai hátteret pedig bízd ránk!

E-commerce funkciók pár kattintásnyira

A TudásPiac támogatja az előfizetéses modellt (membership site), kezel kuponokat, ajánló partnereket (affiliate marketing), értékesíthetsz anyagokat külön-külön, de akár csomagban is. Élettartam vagy időben korlátozott hozzáféréseket is adhatsz és közben pontosan tudod, hogy ki nézte meg a videóidat és ki nem.

Sőt, emailt is küldhetsz nekik!

Mobilra és számítógépre optimalizálva

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy tartalmaid tökéletesen jelenjenek meg teljesen függetlenül attól, hogy előfizetőid mobilon, számítógépen vagy táblagépen szeretnek inkább tanulni. Nem vagyunk egyformák, a platformok között sem kivételezünk. 

Automatizmusok a kényelemért 

Elfelejtheted a hosszadalmas adminisztrációt, csupán néhány kattintásra van szükséged és már automatizálhatod is értékesítései folyamataidat! Kösd össze virtuális iskoládat a legnépszerűbb magyar fizetési és számlázási rendszerekkel!

A TudásPiac 29 különböző email sablont ismer. Ez azt jelenti, hogy 29 különböző esemény hatására a rendszer helyetted küld emailt, hogy neked időt spóroljon. Ráadásul, ezeket bármikor ki is kapcsolhatod.

 

Ezekkel összekötheted a TudásPiac rendszeredet:

Sőt, van általános API-nk is, ha a listában nem találod azt, amivel összekötnéd.

Ők már használják és szeretik,

mert pénzt keresnek és spórolnak vele

Több százezer forintot köszönhettünk a TudásPiac-nak már az első évben, mert a szoftvereink bevezetésében, oktatásban – mint láthatatlan munkatársat – használjuk. Amíg a programunkkal ismerkedő új felhasználók tanulnak az online oktató rendszerben, addig mi új dolgokat alkothatunk, így sok időt takarít meg nekünk. Köszönjük!

Kaiser Krisztina

ügyvezető, SekaSoft

Fotós oktatóként online kurzusokat értékesítek, amihez a platformot nagyon nehéz volt megtalálni. Külföldi cégekkel nem jutottam egyről kettőre, de itthon a TudásPiac rendszerét használva pontosan azt kaptam, amit vártam. Sosem volt fennakadás, az ügyfélszolgálat mindig segítőkész, gyors válaszidővel, bármi is adódott azt azonnal megoldottuk, akár hétvégén is. Egyszerű, átlátható kezelőfelület, folyamatosan új funkciókkal. 
Jancsó Gergely

Fotós oktató, Jancsó Fotósuli

Mi azt szeretjük a legjobban a Tudáspiac rendszerében, hogy kollégáinknak a szükséges belső oktatásokat tematikusan rendezve,egyszerűen, pár kattintással át tudjuk adni. Azáltal, hogy elérhetőek videók, szöveges anyagok és tesztek is, egy színes, könnyen emészthető, ugyanakkor kellően részletes és sokoldalú rendszert tudtunk összeállítani, melyen alíg egy év alatt már négy kolléga generáció nőtt fel nálunk.

Nagy Vendel

AVALON Car(e) Services Kft., Rent és Car Sharing üzletágvezető

A TudásPiac pont akkor jött, amikor szükségem volt rá. Szerettem volna egy prémium minőségű felületet, ami minden igényemet kiszolgálja. Tudok affiliate rendszerben együttműködni másokkal, kuponokat használni, és mindezt egy zárt rendszeren belül, ahol a felhasználói élmény is első osztályú. A TudásPiac ügyfélszolgálata szinte azonnal megoldja a felmerülő problémákat, és azonnal választ kapok a kérdésekre. Az ügyfeleim nagy része még nem vett részt online oktatásban, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy könnyen kezelhető legyen, és azonnal bárki megértse, minden gomb és szöveg magyarul legyen. Különösen szeretem, hogy én is részt vehetek a rendszer fejlesztésében, és azt fejlesztik, amire éppen nekünk, ügyfeleknek a legjobban szüksége van. Folyamatosan megújul a rendszer és fontos a véleményünk.

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság

A TudásPiac videós kurzus platform
már havi 16.900 Ft-tól elérhető.

Vágj bele te is, vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Tárgy*
  Milyen témában szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot?
  Vezetékneved*
  Keresztneved*
  Email címed*
  Ide küldünk neked választ.
  Telefonszámod*
  Ezen a számon hívhatunk.
  Cégnév*
  Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor írd ezt: "EV"

  Kapcsolatfelvétel apropója
  Milyen problémára keresel megoldást? Milyen kérdésekre szeretnél választ kapni?

  Adatvédelmi tájékoztató

  A weboldal üzemeltetője és a TudásPiac nevű online szolgáltatás tulajdonosa a Panosys Kft.